Waar ben je naar opzoek?

Hoogzwanger zijn en belazerd worden. Het zal je gebeuren…

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Hoogzwanger zijn en belazerd worden. Het zal je gebeuren…

De 24-jarige Heather McGillion uit Shotland was hoogzwanger van haar Adonis (21). Ze hebben elkaar leren kennen tijdens haar werkvakantie op de Dominicaanse Republiek. Daar is ze stapelverliefd geworden op de 21-jarige Adonis Rodriguez. Een sprookje en het lijkt te mooi om waar te zijn. Helaas bleek dat ook het geval…

Complicaties

Adonis en Heather hadden al een jaar een relatie toen ze zwanger bleek te zijn. Ze waren dolgelukkig en maakte toekomstplannen om een gezin te stichten op het Caribische eiland. Toen Heather een aantal maanden op weg was in haar zwangerschap kreeg ze complicaties en was het beter voor haar en de baby om terug te gaan naar Schotland. Adonis kreeg geen visum en moest op de Dominicaanse Republiek blijven. Wat hij achteraf helemaal niet zo erg vond…

Geen contact

Heather ging terug naar Schotland en ze hield nauw contact met Adonis. Adonis vond het wel prima en liet steeds minder van zich horen. En dat had een reden. Heather werd vlak voor haar bevalling op de hoogte gebracht over de ware aard van Adonis. Via Facebook kreeg ze een bericht met een foto van Adonis met een andere vrouw. In een trouwjurk nog wel! Heather had weinig tijd om er iets van te begrijpen want diezelfde dag beviel ze van hun zoon Diego.

Zij beviel, hij trouwde een ander

Na de bevalling werd het Heather pijnlijk duidelijk dat ‘haar’ Adonis al ruim een jaar een relatie bleek te hebben met de 31-jarige Julia waarmee hij, tijdens Heathers ‘zwangerschapsverlof’, getrouwd is. Julia en Heather lijken als twee druppels water op elkaar. Julia was een Duitse toerist die ooit verbleef in het hotel waar Heather en Adonis samen werkten. Het huwelijk bleek tot in de puntjes gepland te zijn.

Inmiddels is Heather met Diego naar de Dominicaanse Republiek gegaan omdat ze wil dat hij een vader heeft. Hoe moeilijk dat ook voor haar is!

Toen ze nog 'gelukkig' waren...
Toen ze nog ‘gelukkig’ waren…

Bron: Daily Mail

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen