Waar ben je naar opzoek?

Hoe vaak doe jij het?

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Hoe vaak doe jij het?

Twee keer per dag! Is dat veel? Volgens mij is het heel normaal. ‘s Morgens én ‘s avonds. En tegenwoordig maak ik gebruik van een fijn hulpje. Dat maakt het veel leuker! En flossen, dat moet ik eigenlijk ook elke dag doen maar daar heb ik niet altijd zin in. Dat geschrobd met een draadje tussen mijn tanden. Ik vind dat altijd zo’n gedoe. Maar het is wel goed want ‘s nachts blijft dat vuil tussen je tanden zitten en kan het ongestoord zijn werk gaan om gaatjes te maken. Als ik daaraan denk dan pak ik er snel een flosdraadje bij. Bij een volgend bezoekje aan de tandarts hoef ik dan niet bang te zijn voor gaatjes. 

Vertel; hoe vaak doe jij het?

SONY DSC

Goede mondverzorging

Goede mondverzorging is belangrijk. Dat weten we allemaal wel toch? Mijn moeder had op haar 18e al een kunstgebit. Dat wil ik echt niet… Na jaren een beugeldrager te zijn geweest ben ik heel zuinig op mijn tanden. Ik poets mijn tanden minimaal twee keer per dag. ‘s Morgens en ‘s avonds. Soms wel drie keer. Sinds vorige week heb ik daar een heel leuk hulpje bij gekregen. Een roze! De Philips Sonicare Diamond Clean elektrische tandenborstel. En ik gebruik hem in combinatie met de Airfloss (nu floss ik wel elke dag braaf…). Het verzorgen van mijn gebit was nog nooit zo leuk en stijlvol.

Wat kan hij allemaal?

Met deze tandenborstel heb ik een uniek design en tegelijk de ultieme verzorging voor mijn gebit. Hij is zo uniek omdat hij ruim 62.000 poetsbewegingen per minuut heeft. Dat voel je wel als je hem aanzet. Na gebruik voelen mijn tanden super glad aan. Dat is niet gek want hij verwijdert tot 7 keer meer tandplak en dat voel je heel goed. Hiermee krijg ik natuurlijke wittere tanden. Fijn!

En hij heeft 5 verschillende standjes… Voor de meest persoonlijke poetsroutine: Clean, White, Polish, Gum Care, Sensitive. Ik kreeg er twee opzetstukjes bij, een reisdoosje zodat hij ook mee op reis kan zonder te beschadigen en  USB oplader.

De tandenborstel kun je opladen met een oplaadglas. Dit klas zet je op een houder, die aan de stroom staat, en je zet je tandenborstel erin. Hij wordt dan opgeladen.

Sonicare Philips Diamond Clean

Hoe werkt de AirFloss?

De Sonicare AirFloss verwijdert effectief en op zachte wijze tandplak op de meest moeilijk te bereiken plekken tussen de tanden. Hij verbetert ook de conditie van je tandvlees doordat je het gezond houdt. Voor iedereen die flossen een vervelende klus vindt, net zoals ik, is de AirFloss de ideale oplossing om op een makkelijke manier grondig tussen de tanden te reinigen. Hij reinigt met waterdruppeltjes, lucht en druk.

Ik ben heel tevreden over deze tandenborstel. Mijn tanden voelen veel schoner aan en door de verschillende standen kan ik de natuurlijke witheid van mijn tanden terugkrijgen. Het flossen wordt nu ook prettiger en is veel beter voor mijn tandvlees. Geen bloedend tandvlees meer!

Hoe vaak doe jij het?

>> Voor meer informatie: www.philips.com/sonicare 

NB: Deze tandenborstel heb ik als perspakket gekregen.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 3 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Origineel kraamcadeau geven? Check deze leuke ideetjes!

  • 3 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Koken & Bakken

Barbecue thuis verzorgen: tips om de leukste thuisbarbecue te organiseren

  • 2 weken geleden
  • 5 minuten lezen