Waar ben je naar opzoek?

Hoe kies je babyspullen?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Hoe kies je babyspullen?

Ben je zwanger of heb je net een kindje gekregen, dan komt er wellicht ontzettend veel op je af. Zo moet je allemaal leuke spulletjes kopen voor op de babykamer, maar ook een kinderwagen, een buggy en wat leuk babyspeelgoed. Veel ouders gaan direct naar een favoriete babywinkel of kopen hun spulletjes online, maar op Internet zijn er ook genoeg testen te doen en reviews te lezen, zodat je eenvoudig een goede keuze kunt maken.


De kinderkamer

Zodra je zwanger bent, moet je al na gaan denken over de kinderkamer. Weet je al of het een jongen of een meisje wordt, dan kun je hier al rekening mee houden qua kleur. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een neutrale kleur wat zowel bij een jongen als meisje past. Naast de kinderkamer is een babybox ook een belangrijk onderdeel van de babyspulletjes. Heb je al een plekje in de kamer gevonden waar deze moet komen te staan? En wat voor box past het beste bij jullie inrichting? Dit zijn allemaal vragen om rekening mee te houden.

Hoe kies je babyspullen?

Speelgoed en kleding

Zodra het kindje geboren is, is het belangrijk om het juiste babyspeelgoed in huis te hebben waar uw kindje heerlijk mee kan spelen of heerlijk mee kan knuffelen. Denk bijvoorbeeld aan blokken, een bijtring, maar ook wat knuffeltjes voor in de nacht. Wil je wat duurzaam speelgoed, ook hier is voldoende keuze in te vinden. Baby’s en kinderen groeien het snelst van allemaal dus daarom is het ook belangrijk dat je de juiste kleding in huis haalt. Een tip is om in het begin niet teveel te kopen, want waarschijnlijk krijg je al voldoende kleding van familie en vrienden bij de geboorte of bij een verjaardag.

Voor onderweg: hoe kies je babyspullen?

Ook als je jouw kindje straks mee wilt nemen naar familie of vrienden of er gewoon heerlijk een eindje mee wilt gaan wandelen in het park, heb je spulletjes nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kinderwagen, een handige en compacte buggy die eenvoudig mee te nemen is in de auto of bijvoorbeeld een babydrager, waarmee je jouw kindje heerlijk mee kunt dragen in en rondom het huis. Kortom: bedenk goed wat je allemaal nodig hebt en winkel bewust om zo veel geld te besparen.

Wooki.nl

Dit is een gesponsorde blogpost 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 4 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen