Waar ben je naar opzoek?

Hoe gaat het met mama Nicolette van Dam?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Hoe gaat het met mama Nicolette van Dam?

Bijna twee weken geleden is Nicolette van Dam bevallen van dochter Kiki-Kate. Hoe gaat het nu met haar? Het was even wat stiller op haar Social Media maar dat is ook niet gek. Van zo’n prachtig nieuw leven moet je gewoon ongestoord genieten en bijkomen van de bevalling is ook niet onbelangrijk.

Inmiddels is Kiki-Kate alweer bijna twee weken oud. Nicolette geniet alweer van haar eerste 0% biertje en heeft ondertussen last van borstvoeding-issues: stuwing. Wat ze daar tegen doet? Kool erop leggen!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Budgettips Sinterklaas vieren: tips voor een goedkope pakjesavond

  • 2 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Sinterklaas

Sinterklaas knutselen: 5 inspiratietips voor knutselwerkjes

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Sinterklaas

Sinterklaasgedicht maken: met deze 5 tips dicht je als een pro!

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen