Waar ben je naar opzoek?

Hier krijg je toch rammelende eierstokken van?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Hier krijg je toch rammelende eierstokken van?

Arie en Romy Boomsma zijn op 1 februari papa en mama geworden van Bobby Jo. Een super hippe en leuke naam vind ik. Deze zal vast terug te vinden zijn in het rijtje van de leukste babynamen van 2016. Arie en Romy zijn vast supertrots en gelukkig met hun dochter. Dat kan niet missen. Er worden namelijk al leuke plaatjes gedeeld op Instagram. En vooral het laatste plaatje van Arie doet menig eierstok rammelen. Pas maar op!

Papa liefde

Arie en Romy zitten nog middenin de kraamweek maar er is ook werk aan de winkel. Arie moet even les geven bij Voldelgym maar daarna wil hij de hele dag doorbrengen met Bobby Jo. En wel op deze manier…

Dochter Arie Boomsma

Bij de foto schrijft Arie: “Je vader gaat even les geven bij @vondelgym Daarna is hij weer terug om de rest van de dag zó door te brengen…”

Aan de reacties onder de foto van Arie is wel af te lezen dat er heel wat eierstokken op tilt slaan 🙂 post ik net een blog met 13 redenen waarom er geen vierde kind komt, komt deze foto voorbij…

Bevalling

Eerder deze week poste Arie al een foto van zijn vrouw Romy en hun kersverse dochter Bobby Jo met daarbij de tekst: “Aanstaande vaders, als je vrouw het toelaat zorg dan dat je bij het baren aanwezig bent. Liefde, bezorgdheid, vertedering, een ongekende hoeveelheid respect… alles komt voorbij. Wat een verpletterende ervaring.”

Toppertje hoor die Arie!

>> Lees ook: 10x wat een man niet moet zeggen tijdens de bevalling.

Bron beeld: Instagram Arie Boomsma

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Verre reizen met kinderen

Disney Wish Cruise: een betoverende familievakantie op zee

  • 1 week geleden
  • 1 minuut lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Bericht aan alle moeders: elke dag is Moederdag!

  • 1 week geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 1 maand geleden
  • 3 minuten lezen