Waar ben je naar opzoek?

Hiep Hiep Hoera, 30 jaar!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Hiep Hiep Hoera, 30 jaar!

Ik heb nog één jaar te gaan voordat ik 30 word! Ik heb niet zoveel met leeftijden. Vroeger vond ik dat wel heel bijzonder vooral toen ik 12, 16, 18 en 20 werd. Daarna werd het minder. Nicolette van Dam is vandaag 30 jaar geworden. Ik zeg: een mooie leeftijd! Van harte gefeliciteerd Nicolette en geniet ervan met je mooie gezin.

Hiep Hiep Hoera, 30 jaar!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen