Waar ben je naar opzoek?

Hiep Hiep Hoera, 30 jaar!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Hiep Hiep Hoera, 30 jaar!

Ik heb nog één jaar te gaan voordat ik 30 word! Ik heb niet zoveel met leeftijden. Vroeger vond ik dat wel heel bijzonder vooral toen ik 12, 16, 18 en 20 werd. Daarna werd het minder. Nicolette van Dam is vandaag 30 jaar geworden. Ik zeg: een mooie leeftijd! Van harte gefeliciteerd Nicolette en geniet ervan met je mooie gezin.

Hiep Hiep Hoera, 30 jaar!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Budgettips Sinterklaas vieren: tips voor een goedkope pakjesavond

  • 2 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Sinterklaas

Sinterklaas knutselen: 5 inspiratietips voor knutselwerkjes

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Sinterklaas

Sinterklaasgedicht maken: met deze 5 tips dicht je als een pro!

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen