Waar ben je naar opzoek?

Het moederschap puur natuur

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Het moederschap puur natuur

Ik surfde op zondagavond wat over het web en kwam een prachtige blog tegen bij Fittevrouwen.nl over ‘over de top’ borstvoedingsfoto’s. Ik bekeek de foto’s en raakte niet uitgekeken. Ik kan het inderdaad beamen dat het niet realistische foto’s zijn als het gaat om het geven van borstvoeding maar WAUW het zijn wel prachtige foto’s om zoiets puurs en moois vast te laten leggen. Te laten vereeuwigen voor moeder en kind. Ik vind de foto’s sprookjesachtig mooi. Of het nu realistisch is of niet, het raakt mij. 

Borstvoeding de norm

Fotograaf Ivette Ivens is 25 jaar en wil dat borstvoeding geven de norm wordt. Daarom legt ze dit bijzondere moment tussen moeder en kind vast op foto’s. Of je nou wel of geen borstvoeding geeft gaat het nu niet om. Het gaat om de sprookjesachtige foto’s. Ik zou het zelf niet op deze manier vast laten leggen maar het is wel een super mooie reportage geworden.

Het zijn stuk voor stuk stoere prachtige vrouwen. Dik, dun, met of zonder kleerscheuren na de bevalling, ze schamen zich niet voor hun lichaam. En daar hou ik van! Deze vrouwen komen volledig tot hun recht in de natuur in deze serie die het moederschap puur natuur belicht.

Borstvoeding foto

Borstvoeding foto

Borstvoeding foto

Borstvoeding foto

Borstvoeding foto

Borstvoeding foto

Borstvoeding foto

Bron beeld: Facebook Ivette Ivens

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen