Waar ben je naar opzoek?

Het moederschap puur natuur

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Het moederschap puur natuur

Ik surfde op zondagavond wat over het web en kwam een prachtige blog tegen bij Fittevrouwen.nl over ‘over de top’ borstvoedingsfoto’s. Ik bekeek de foto’s en raakte niet uitgekeken. Ik kan het inderdaad beamen dat het niet realistische foto’s zijn als het gaat om het geven van borstvoeding maar WAUW het zijn wel prachtige foto’s om zoiets puurs en moois vast te laten leggen. Te laten vereeuwigen voor moeder en kind. Ik vind de foto’s sprookjesachtig mooi. Of het nu realistisch is of niet, het raakt mij. 

Borstvoeding de norm

Fotograaf Ivette Ivens is 25 jaar en wil dat borstvoeding geven de norm wordt. Daarom legt ze dit bijzondere moment tussen moeder en kind vast op foto’s. Of je nou wel of geen borstvoeding geeft gaat het nu niet om. Het gaat om de sprookjesachtige foto’s. Ik zou het zelf niet op deze manier vast laten leggen maar het is wel een super mooie reportage geworden.

Het zijn stuk voor stuk stoere prachtige vrouwen. Dik, dun, met of zonder kleerscheuren na de bevalling, ze schamen zich niet voor hun lichaam. En daar hou ik van! Deze vrouwen komen volledig tot hun recht in de natuur in deze serie die het moederschap puur natuur belicht.

Borstvoeding foto

Borstvoeding foto

Borstvoeding foto

Borstvoeding foto

Borstvoeding foto

Borstvoeding foto

Borstvoeding foto

Bron beeld: Facebook Ivette Ivens

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Tip: Gratis bellen met Sinterklaas

  • 1 week geleden
  • 2 minuten lezen
Relatie & Seks

Een vibrator gebruiken samen met mijn man!

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Herbruikbare waterfles: Sigg Hot & Cold Glass

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen