Waar ben je naar opzoek?

Het Leuke Mamaboek

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Het Leuke Mamaboek

Het Leuke Mamaboek is een boek speciaal voor jou omdat je fantastisch bent! Geef hem aan jezelf cadeau op deze zonnige eerste lentedag.

Wat is het toch moeilijk om als moeder alles te combineren. Mannen lijken daar wat minder moeite mee te hebben en kunnen ook heel makkelijk de boel de boel laten. Wij mama’s niet… Tenminste, de meeste mama’s. Er zijn uitzonderingen.

Lobke Gielkens is een drukbezette mama van twee en zoekt al jaren naar creatieve manieren om het bruisende werkleven te combineren met de zorg voor een jong gezin. Hoe houd je alle ballen hoog? Het Leuke Mamaboek is een eerlijk, herkenbaar en informatief boek boordevol praktische tips, top- en flopmomenten, weetjes en DIY-ideeën voor alle fases van het moederschap. Zonder betutteling, maar jong, hip en met een vleugje trendy retro. Wie nog met een bolle buik rondloopt, ontdekt niet alleen hoe zelf geboortekaartjes en alternatieven voor doopsuiker te maken, maar ook hoe je als nieuwe mama het budget binnen de perken kan houden, wat wel en niet thuishoort in het ziekenhuiskoffertje, en ook de hele administratieve molen rond werk en zwangerschap wordt haarfijn uit de doeken gedaan. Handige mama’s kunnen hun hart ophalen bij de originele knutselprojecten met of zonder de kids. De online-mama krijgt een lesje in sociale media, zodat ze helemaal blog, twitter- of facebookklaar is om de hele wereld te laten meegenieten van zoveel babygeluk.

Het Leuke Mamaboek bewijst dat het kan; carrière maken én de perfecte huisvrouw, minnares en moeder zijn. Dit boek past helemaal bij Love2BeMama en daarom vinden wij hem zo leuk! Jij ook?

Lobke Gielkens is ook te volgen op haar eigen blog.

Het Leuke Mamaboek

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar school op Curacao: zo hebben wij het geregeld!

  • 2 dagen geleden
  • 7 minuten lezen
Podcast

Wil je horen: 5x podcasts voor op (thuis)vakantie

  • 3 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Zomerse activiteiten

Waarom de zomer zoveel beter is nu kinderen ouder zijn

  • 6 dagen geleden
  • 6 minuten lezen