Waar ben je naar opzoek?

Het is een wonder: overleden baby leeft

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Het is een wonder: overleden baby leeft

Stel je voor: je bent eindelijk zwanger en ook nog van een tweeling! Wat geweldig! Kate Ogg en haar man David waren daar ontzettend blij mee. Zoals zoveel tweelingen werden ze te vroeg geboren. Helaas werd hen verteld dat één kindje het niet zo halen. 

Na de geboorte

De artsen kwamen het slechte nieuws na de geboorte vertellen. Het moederinstinct van Kate zei dat ze haar baby bij zich moest nemen. Ze zei tegen haar man dat hij zijn kleren uit moest doen en bij haar in bed moest komen liggen. Ze wilde de baby nog zoveel mogelijk warmte meegeven want hij was koud.

Toen gebeurde er een wonder

Tot grote blijdschap van Kate en haar man, en tot verbazing van de doktoren, leeft de kleine baby. Hij opent zijn ogen!  Kate luisterde naar haar moederinstinct en dat is maar goed ook want ze heeft nu twee gezonde kinderen. Ik moet er niet aan denken wat er was gebeurd als ze niet haar moederinstinct had gevolgd. Het is een groot wonder!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen