Waar ben je naar opzoek?

Het is een wonder: overleden baby leeft

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Het is een wonder: overleden baby leeft

Stel je voor: je bent eindelijk zwanger en ook nog van een tweeling! Wat geweldig! Kate Ogg en haar man David waren daar ontzettend blij mee. Zoals zoveel tweelingen werden ze te vroeg geboren. Helaas werd hen verteld dat één kindje het niet zo halen. 

Na de geboorte

De artsen kwamen het slechte nieuws na de geboorte vertellen. Het moederinstinct van Kate zei dat ze haar baby bij zich moest nemen. Ze zei tegen haar man dat hij zijn kleren uit moest doen en bij haar in bed moest komen liggen. Ze wilde de baby nog zoveel mogelijk warmte meegeven want hij was koud.

Toen gebeurde er een wonder

Tot grote blijdschap van Kate en haar man, en tot verbazing van de doktoren, leeft de kleine baby. Hij opent zijn ogen!  Kate luisterde naar haar moederinstinct en dat is maar goed ook want ze heeft nu twee gezonde kinderen. Ik moet er niet aan denken wat er was gebeurd als ze niet haar moederinstinct had gevolgd. Het is een groot wonder!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en ouderschap

Lampion kopen Sint Maarten: waar koop je de leukste lampions?

  • 8 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 2 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen