Waar ben je naar opzoek?

Het gemak van een Quooker tijdens de ochtendspits

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Het gemak van een Quooker tijdens de ochtendspits

Ik ben heel erg blij met mijn Quooker. Over de installatie en de voordelen kon je al lezen in mijn vorige blog. Vooral in een druk gezin is een Quooker heel handig maar waar kun je een Quooker nou precies voor gebruiken? Niet alleen voor een kopje thee, je kunt er veel meer mee. En welke voordelen ervaar ik als moeder? Wat is het gemak van een Quooker tijdens de ochtendspits? Ik zal het je laten zien!

Nog even dit: ik hou van besparen!

Wij Nederlanders houden van koopjes, aanbiedingen en besparen. Had ik al verteld dat de Quooker maar 5 cent per dag kost voor voortdurend kokend water? En dat de kraan energie- en waterbesparend is? Met een waterkoker kookte ik vaak veel meer water dan ik nodig had. Met de Quooker tap ik precies de benodigde hoeveelheid kokend water en bespaar ik dus zowel water als stroom.

Flesjes uitkoken met een Quooker

 

De speentjes leg ik even in een bakje kokend water, vervolgens even afspoelen en dan is alles makkelijk en snel weer schoon.

Gebruik van Quooker in de ochtend

 Het gemak van een Quooker in de ochtend

In de ochtend heeft iedereen weer andere wensen: een eitje bij het ontbijt, slow coffee en ik drink graag even een kopje thee. Tussen het ontbijt maken en de schooltassen vullen heb ik zelf geen tijd voor ontbijt maar ik zet wel snel en makkelijk een kopje thee dat ik tijdens mijn werkzaamheden opdrink. Een fijn begin van de ochtend!

De dag is begonnen!

Het gemak van een Quooker in de ochtend

Advertorial

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
 • Ilse zei

  Hallo,

  Ik zag in de nieuwe VT wonen het artikel over de Quooker. Daar zag ik in de keuken een geweldige koffiepot staan! Kun je me vertellen waar deze van is? Alvast bedankt.

  Groetjes,
  Ilse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

 • 1 maand geleden
 • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

 • 2 maanden geleden
 • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

 • 2 maanden geleden
 • 12 minuten lezen