Waar ben je naar opzoek?

Het gemak van een Quooker na schooltijd

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Het gemak van een Quooker na schooltijd

Eens een Quooker, altijd een Quooker! Daar ben ik het helemaal mee eens. Ik ervaar zoveel voordelen en gemak ervan dat ik niet meer zonder wil. In mijn drukke gezin bespaar ik met de Quooker zeker tijd maar ook energie en overtollig water. In mijn vorige blog kon je al zien hoe makkelijk de Quooker is in de ochtend; wanneer iedereen wakker is en wij ons klaarmaken voor de dag. Wat het gemak is van een Quooker in de ochtendspits lees je hier! 

Welkom thuis!

Doordeweeks haal ik om 15:15 uur de kinderen weer op van school.
Als de kinderen in de middag weer terug zijn uit school neem ik altijd de tijd om lekker met ze aan de grote tafel te zitten. We bespreken de dag en ik hoor de verhalen aan. Ik zet een kopje thee en
de kinderen drinken een glaasje ranja met wat lekkers erbij.

>> Vergeet je niet mee te doen met de Quooker winactie? Klik!

Het gemak van de Quooker

Na ons gezamenlijke momentje gaan ze lekker spelen. Nu het weer mooier weer wordt spelen ze graag buiten. Het liefst in de zandbak of lekker fietsen. In ieder geval lekker vies worden. En dat moet kunnen vind ik. Hoe viezer, hoe beter, hoe lekkerder ze hebben gespeeld. Voordat we gaan avondeten eerst onze handen wassen!

Ik ga voor veiligheid

Ik heb veiligheid voor mijn kinderen hoog in het vaandel staan. Ik kan begrijpen dat het moeders kan weerhouden om een Quooker aan te schaffen in een gezin met jonge kinderen. Maar echt, het is 100% veilig. Ze kunnen zelf de kraan bedienen en hun handen wassen zonder dat ik mij druk hoef te maken over het kokende water uit de Quooker.

Handen wassen bij de Quooker

Wist je dat… (tip!)

… Je met de Quooker ook heel makkelijk kaarsvet kunt verwijderen? Ideaal! Ik vind het gezellig om ’s avonds kaarsjes te branden en als we naar bed gaan dan blaast mijn man ze nog wel eens te hard uit. Gevolg: kaarsvet in het glaasje. Irritant om dat te verwijderen! Maar even in een bakje onder de Quooker zetten en het kaarsvet is verwijderd.

Kaarsvet verwijderen met de Quooker

veiligheid Quooker

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
 • Chantal zei

  goedemiddag.

  Ik heb al twee x een reactie geplaatst bij de Quooker maar ik kan hem nergens vinden. .

  • Linda zei

   Hoi Chantal als je hebt meegedaan met de winactie (dus het winactieformulier) dan zie je die reactie zelf ook niet… Die krijg ik alleen aan de achterkant te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

 • 2 weken geleden
 • 3 minuten lezen
Kinderwens

Waarom kinderwens: wel of geen kinderen?

 • 4 weken geleden
 • 2 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Wat is strippen bij een bevalling?

 • 4 weken geleden
 • 2 minuten lezen