Waar ben je naar opzoek?

Help! Ik ben mijn kind kwijt…

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Help! Ik ben mijn kind kwijt…

Mijn grootste angst is om mijn kinderen op een dag kwijt te zijn. Daarmee bedoel ik; kwijt in de supermarkt, kwijt in de stad, kwijt in het pretpark of het zwembad. Gewoon foetsie. Gelukkig heb ik geen wegloop kinderen maar het kan gebeuren dat je elkaar een moment uit het oog verliest en dan ben je elkaar kwijt. Als we een dagje weggaan heb ik mijn oren en ogen overal zitten. Het constant opletten is ook erg vermoeiend  maar dat krijg je met jongere kinderen…

Ik ben mijn kind kwijt…

Kinderen hoeven niet perse met opzet weg te lopen. Kinderen zijn nieuwsgierig en kunnen soms binnen enkele seconden verdwijnen. Een kleine afleiding kan de meest verantwoordelijke ouders wanhopig achterlaten. Dat lijkt mij vreselijk!

Het kan iedere ouder overkomen.

Ik ben mijn kind kwijt

Ring-Rings

Voor het geval dat het ooit gebeurd kun je kiezen voor een klein beetje extra veiligheid en zekerheid. Voor een kind kan het ook een veilig gevoel geven. Een telefoonnummer van papa en mama ergens ‘verstoppen’ zodat je kind altijd iemand kan vragen papa of mama te bellen. Maar kleine kinderen kunnen compleet in paniek raken en krijg er dan nog maar eens uit waar papa en mama zijn…

Daarvoor zijn de Ring-Rings ontworpen. Dit zijn felgekleurde siliconen polsarmbandjes. In reliëf zijn de polsarmbanjdes bedrukt. Ze zijn perfect voor peuters en kleine kinderen. Je kiest een favoriete kleur en vult daarna eenvoudig de naam van het kind en je eigen telefoonnummer in. Mocht je kind dan toch per ongeluk buiten zicht raken dan vergroot Ring-Rings de kans op hereniging.

Dat Geeft papa en mama net dat beetje extra zekerheid…

>> Voor 4,99 euro koop je al een polsbandje voor dat extra stukje veiligheid en zekerheid.

ring rings

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Buitenspelen

Speelbos Drenthe: De leukste speelbossen

  • 5 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Hoe Duplo schoonmaken? Dit is zo gepiept!

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

1e schooldag kleuters: dit kun je verwachten

  • 6 dagen geleden
  • 2 minuten lezen