Waar ben je naar opzoek?

Heerlijk spelen met het nieuwe Playmobil Aquarium

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Heerlijk spelen met het nieuwe Playmobil Aquarium

Playmobil is het speelgoed waar ik vroeger ook al mee speelde. Mijn moeder heeft het oude Playmobil van ‘vroeger’ bewaard en als we op visite zijn bij opa en oma mogen de kinderen daarmee spelen. Playmobil blijft leuk speelgoed waar vele generaties plezier van hebben. 

Playmobil is heel fijn speelgoed om te gebruiken voor fantasiespel. Hier kunnen mijn dochters uren zoet mee zijn. Mijn zoon heeft er wat meer moeite mee: hij gaat er graag op uit, buitenspelen, voetballen en met vriendjes spelen. Hij heeft een lage spanningsboog en kan moeilijk een fantasiespel op gang brengen.

Het nieuwe Playmobil Aquarium werd dan ook met veel blijdschap in gebruik genomen. De onderwaterwereld is een nieuwe uitbreiding van Playmobil wat hoort bij het Playmobil Family Fun Thema.

Waar ze bij ons dol op zijn is spelen met water. Of het nou zomer is of winter; het maakt niet uit. Daarom is dit aquarium natuurlijk extra leuk want er kan met water gespeeld worden. De eerste paar mooie dagen van dit jaar hebben ze heerlijk buiten gespeeld met het aquarium én water. Zon, tuin en water. Beter kan het niet toch?

Ik kan er zo van genieten om ze opgaand in hun spel te zien spelen met elkaar. Hele verhalen hebben ze met de Playmobil poppetjes en dieren.

Ik vind dit een erg leuk thema van Playmobil. We zijn een aantal keer op vakantie geweest naar Curacao en Sint Maarten en zijn daar ook naar de dolfijnen geweest. Bij het uitpakken van de doos hadden ze het hier meteen over. Leuk om te zien dat het herkenbaar is voor ze!

Het Playmobil Aquarium is hier te koop en uit te breiden met andere sets in het thema Family Fun.

review Playmobil Aquarium

De set van Playmobil hebben wij gekregen.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
  • Shanna zei

    Dit is mijn kinderdroom. Ik wilde vroeger altijd een zwembad van Playmobil maar een aquarium is ook erg leuk. Ik ga deze set even onthouden voor de verjaardag van de oudste zoon. Bedankt voor het delen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Buitenspelen

Speelbos Drenthe: De leukste speelbossen

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Hoe Duplo schoonmaken? Dit is zo gepiept!

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

1e schooldag kleuters: dit kun je verwachten

  • 6 dagen geleden
  • 2 minuten lezen