Waar ben je naar opzoek?

Heerlijk badderen met natuurlijke kinderverzorging

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Heerlijk badderen met natuurlijke kinderverzorging

Het wordt ons steeds meer duidelijk gemaakt hoeveel rotzooi er in eten zit maar ook in speelgoed en zelfs huidverzorging. Waarom zouden wij ons lichaam daarmee belasten als het ook anders kan? Ik ben daar een voorstander van en ik probeer zoveel mogelijk op de ingrediënten in eten maar ook in verzorgingsproducten te letten.

Natuurlijke kinderverzorging van Loverock

Afgelopen zomer heb ik het merk Loverock ontdekt. Loverock is natuurlijke kinderverzorging en komt van Nederlandse bodem. Het is speciaal gemaakt voor kinderen en te gebruiken vanaf het eerste levensjaar.

Het is wetenschappelijk bewezen dat de huid van kinderen tot 18 jaar vijf keer dunner en droger is dan de huid van een volwassene. De huid is nog volop in ontwikkeling en is daardoor extra gevoelig voor schadelijke invloeden van buitenaf: wind, kou en zon. Met de producten van Loverock heb je een product te pakken die de kinderhuid zowel verzorgt als beschermd. Loverock gebruikt het beste uit de natuur. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor en door kinderen in samenwerking met de beste professionals.

Natuurlijke kinderverzorging van Loverock

De producten

Loverock verkoopt producten voor de zon, huid en haar. De ingrediënten die ze niet gebruiken zijn:

 • Parabenen
 • Phenoxyethanol
 • Genetisch gemodificeerde organismen
 • Siliconen
 • PEG
 • SLS
 • Synthetische kleurstoffen
 • Chemische zonnefilters

De producten zijn ook vrij van parfum, hypo-allergeen en dermatologisch getest.

Als volwassenen kun je deze producten ook prima gebruiken. Kun je slecht tegen siliconen dan zou ik je de gezichtscrème aanraden.

Wat ze wel gebruiken is 100% plantaardig. Zoals Aloë Vera, Avocado olie, Calendula, Vitamine E, zonnebloem olie. De complete lijst met ingrediënten kun je hier bekijken.

Natuurlijke kinderverzorging van Loverock

Wat vindt het Love2BeMama team van de producten?

Mijn kinderen én ik De producten zijn prima voor moeders én kinderen te gebruiken 🙂 Sowieso vind ik het heel goed dat men zich bewust wordt van alle troep die in producten en levensmiddelen zit. Ik ben erg voorstander van natuurlijke verzorgingsproducten. Ik ben van plan om over te stappen op de gezichtscrème omdat ik altijd een gevoelige en rode huid krijg van de meeste crèmes.

Het enige nadeel vind ik dat producten waar veel zorg en aandacht aan besteedt wordt, en die veel beter voor ons zijn, juist weer duurder zijn waardoor dit een drempel kan zijn voor mensen om te kopen. Ik zou het super vinden om over een paar jaar alleen maar dit soort producten in de supermarkt te vinden en dat wij het allemaal normaal vinden om te kopen.

Weet jij wat je smeert?

Mijn kinderen zijn het kostbaarste bezit wat ik heb en ik ben mij ervan bewust dat hun huid kwetsbaar is en nog niet veel kan hebben. Dieke van Groningen, oprichtster van het kinderverzorgingsmerk Loverock, wil dat ouders daar zoveel mogelijk bewust van worden. Daarom heeft ze voor de zomer een blog gelanceerd. Op deze blog schrijft ze over wetenswaardigheden over de kinderhuid, veelvoorkomende huidproblemen, geeft ze tips en praat ze over welke ingrediënten top zijn en welke je beter kunt vermijden. Daarbij geeft ze ook nog antwoorden op vragen van papa’s en mama’s. Deze blog wil je lezen als je een bewuste ouder bent of wilt zijn.

>> De producten van Loverock zijn hier te koop.

– Dit is een gesponsorde blogpost –

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en ouderschap

Lampion kopen Sint Maarten: waar koop je de leukste lampions?

 • 1 dag geleden
 • 3 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

 • 3 dagen geleden
 • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

 • 3 dagen geleden
 • 3 minuten lezen