Waar ben je naar opzoek?

Hartverwarmend: vader verrast dochter

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Hartverwarmend: vader verrast dochter

Ik kreeg een brok in mijn keel bij het zien van dit filmpje. Wauw wat een supertoffe papa heeft dit meisje. Dit zouden alle vaders met hun dochter moeten doen. Om ze het goede voorbeeld te geven hoe een date moet zijn. Deze vader geeft zijn dochter een herinnering mee om nooit te vergeten. 

Een eerste date is spannend. Voor kleine meisjes een grote belevenis. Vader verrast dochter en vanaf nu zal hij altijd haar grote liefde zijn. De reactie van dit meisje is goud waard!


Lees ook: 20x daten met je dochter

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en ouderschap

Lampion kopen Sint Maarten: waar koop je de leukste lampions?

  • 7 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 2 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen