Waar ben je naar opzoek?

Hartverscheurend: man verliest zwangere vrouw en later zijn kind

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Hartverscheurend: man verliest zwangere vrouw en later zijn kind

Het filmpje, over de man die een eerbetoon brengt aan zijn stervende zoon, gaat al een paar dagen het internet over. Hartverscheurend! Deze man maakt teveel in één keer mee. Je zwangere vrouw plots verliezen is verschrikkelijk maar om dan ook nog je (te vroeg) pasgeboren zoon te verliezen, dat kun je toch niet aan?

Op 8 november verloor Chris Picco zijn 30-jarige zwangere vrouw. Ze overleed plotseling in haar slaap. Hun zoontje Lennon James moest daarom plotseling gehaald worden en moest in een couveuse vechten voor zijn leven. Vader Chris mocht nog 4 dagen genieten van zijn zoontje, waarna hij is overleden. Plotseling is hij alles verloren wat hij lief had!

De dagen dat zijn zoontje vocht voor zijn leven was hij zoveel mogelijk bij hem. Hij speelde Blackbird van Paul McCartney op zijn gitaar. De video ging viral op YouTube. Een aantal uur na het verschijnen van het filmpje is hij zijn zoontje verloren. Hij is in zijn armen overleden.

Ashley, zijn vrouw, en Chris keken er enorm naar uit om samen een gezin te worden. Helaas mocht het niet zo zijn.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs: 26 weken zwanger

Online zwangerschapscursus: waarom je vandaag nog moet beginnen!

  • 6 minuten geleden
  • 2 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Hoe kan je de bevalling opwekken? 5 tips!

  • 49 minuten geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Ik ben zwanger en misselijk; wanneer krijg ik medicatie?

  • 3 uur geleden
  • 2 minuten lezen