Waar ben je naar opzoek?

Happy Good Food

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Happy Good Food

De scholen zijn bijna allemaal weer begonnen. Het zit erop! Met de start van het nieuwe schooljaar is het ook tijd om weer extra aandacht te besteden aan een gezond eetpatroon. Je moet immers wel wat jaren met je lichaam doen en dan is het wel zo fijn dat je je motor de juiste brandstof geeft. In de loop der jaren komen ik daar wel achter. Ik merk heel goed als ik teveel suiker heb gegeten. Suikervrij is het beste, dan heb ik de meeste energie. Puur en eerlijk eten, daar ben ik een voorstander van.

Een goede basis

Vind jij het lastig om jezelf en je gezin een gezonde leefstijl aan te meten? Ik kan het mij voorstellen. Dat vind ik ook hoor. Ook ik heb de neiging om naar producten te grijpen die al kant-en-klaar voor mij bereid zijn of waar ik zelf zo min mogelijk aan hoef te doen. Of zo’n lekker pak koekjes, een bak ijs of chocolade. Maar eigenlijk is het zelf maken van een sausje net zo snel klaar en veel lekkerder. Of suikervrije kaneelcakejes. Je moet het alleen even doen en je erin verdiepen. Gelukkig zijn er steeds meer blogs die daar veel aandacht aan besteden en het al voor jou uitgezocht hebben.

Het is sowieso handig om een gezonde basis in huis te hebben. Een gezonde basis waar je je voorraadkast mee vult en waar je altijd naar kunt grijpen. Spaar basisproducten en kruiden zodat je je eigen smaak aan een recept kunt geven.

>> Lees ook: Een rondleiding door mijn gezonde voorraadkast.

Wat is nou een gezonde basis?

Ook dat is voor iedereen weer anders en het is een kwestie van proberen. Om het je wat makkelijker te maken kun je bij Happy Good Food een box bestellen waarmee je in één keer je keukenkastje voorziet van een gezonde basis. Heel handig want je hoeft zelf niet meer na te denken. De producten van de Happy Good Food box zijn zo geselecteerd dat ze biologisch zijn, vrij van verstopte geraffineerde suikers, vervelende e-nummers en ze gaan voor zo puur en eerlijk mogelijk. Met deze lekkere en gezonde basisproducten heb je een goed begin van een gezonde basis.

>> Lees ook: Wat staat er in mijn koelkast?

Kies je eigen box

Je stelt je eigen box samen door je favoriete producten uit het assortiment uit te zoeken maar je kunt ook kiezen voor boxen die al voor jou zijn samengesteld: een basis box, een snack box, een bak box (je kunt met een gerust hart allemaal lekkere dingen bakken), noten/pitten/zaden box (met heerlijke rauwe noten) en je kunt nog extra producten toevoegen aan je box.

Wat moet je ermee?

Uiteraard heeft Happy Good Food ook gedacht aan mensen die geen flauw idee hebben wat ze met die heerlijke producten moeten maken. Op hun blog staan recepten die je kunt maken met de gezonde basisproducten.

No more excuses, een gezonde leefstijl begint vandaag en bij Happy Good Food!

>> Lees ook: Mijn favoriete gezonde en suikervrije kookboeken.

Happy Good Food box
“Mama, cracker?”
Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen