Waar ben je naar opzoek?

Halina Reijn tegenstrijdige gevoelens kinderloosheid

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Halina Reijn tegenstrijdige gevoelens kinderloosheid

Halina Reijn, 39 jaar en actrice. We kennen haar allemaal wel! Momenteel is ze te zien in de Net 5 serie Bagels & Bubbles. Halina gaat door het leven zonder partner en kinderen. Dat ze single is weet iedereen en in een interview laat ze vaak vallen dat ze graag een man wil. 

Moederdag

Gisteren was het Moederdag. Halina Reijn vond Moederdag dit jaar confronterend. Dat schrijft ze in haar column van de Belgische krant de Morgen. Dit jaar raakte ze doordrongen van het feit dat iedereen om haar heen een partner én kinderen heeft en zij niet. Ze is ongewild kinder- en partnerloos en ze denkt dat ze de situatie over zichzelf heeft afgeroepen. Nog nooit eerder stond ze er zo bij stil.

Een zelfstandige vrouw

Halina is een zelfstandige vrouw. Komt ze daardoor niet aan de man? Of komt het doordat ze kieskeurig is of op foute mannen valt? Ze is er heel erg verdrietig van en zit er zeker wel mee. En wat te doen met haar tegenstrijdige gevoelens kinderloosheid?

Wel of geen kinderen?

Halina zoekt net als een ieder ander naar intimiteit en worstelt met haar tegenstrijdige gevoelens over haar kinderloosheid. Aan de ene kant heeft ze hierdoor alle tijd voor wat ze doet en kan ze zich daar volledig op focussen. Op dit moment geeft ze haar leven aan haar talent maar hoe zou het zijn om moeder te zijn?

>> Lees ook: Waarom rammelen mijn eierstokken niet?

Actrice Halina Reijn worstelt met kinderloosheid

Credits foto: Halina Reijn Instagram

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 4 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 4 maanden geleden
  • 12 minuten lezen