Waar ben je naar opzoek?

Guus Meeuwis en zijn vrouw gaan uit elkaar

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Guus Meeuwis en zijn vrouw gaan uit elkaar

Guus Meeuwis gaat scheiden

Guus Meeuwis en zijn vrouw Valérie gaan uit elkaar. Ze hebben na een jarenlange relatie besloten om te gaan scheiden omdat ze uit elkaar gegroeid zijn. Dit staat in de verklaring die ze hebben gegeven. Guus en Valérie zijn in 2002 getrouwd en zijn de ouders van Pepijn (15), Teun (9), Jules (5) en Sarah (12). 

Altijd een gezin

Guus en Valérie zijn verdrietig om de stap die ze hebben genomen. Een nieuwe fase in hun gezinsleven. Want ondanks dat ze uit elkaar gaan blijven ze altijd een gezin waarin hun vier prachtige kinderen het middelpunt zijn. Hun kinderen zijn het belangrijkste voor hun en hun welzijn staan voorop, aldus Guus en Valérie.

Rust

Guus en Valérie hopen dat hun privé-leven ook privé blijft zoals het altijd was.  Ze vragen om rust rondom dit nieuws zodat ze een nieuwe fase kunnen beginnen.

Bron: Show – Beeld: Instagram Guus Meeuwis

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Leesontwikkeling stimuleren door buiten te spelen

  • 5 dagen geleden
  • 5 minuten lezen
Relatie & Seks

Is het schadelijk om seks te hebben, terwijl de baby in dezelfde kamer slaapt?

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Krijg weer grip op je werk: 5x Timemanagement tips voor moeders

  • 3 weken geleden
  • 3 minuten lezen