Waar ben je naar opzoek?

Guus Meeuwis en zijn vrouw gaan uit elkaar

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Guus Meeuwis en zijn vrouw gaan uit elkaar

Guus Meeuwis gaat scheiden

Guus Meeuwis en zijn vrouw Valérie gaan uit elkaar. Ze hebben na een jarenlange relatie besloten om te gaan scheiden omdat ze uit elkaar gegroeid zijn. Dit staat in de verklaring die ze hebben gegeven. Guus en Valérie zijn in 2002 getrouwd en zijn de ouders van Pepijn (15), Teun (9), Jules (5) en Sarah (12). 

Altijd een gezin

Guus en Valérie zijn verdrietig om de stap die ze hebben genomen. Een nieuwe fase in hun gezinsleven. Want ondanks dat ze uit elkaar gaan blijven ze altijd een gezin waarin hun vier prachtige kinderen het middelpunt zijn. Hun kinderen zijn het belangrijkste voor hun en hun welzijn staan voorop, aldus Guus en Valérie.

Rust

Guus en Valérie hopen dat hun privé-leven ook privé blijft zoals het altijd was.  Ze vragen om rust rondom dit nieuws zodat ze een nieuwe fase kunnen beginnen.

Bron: Show – Beeld: Instagram Guus Meeuwis

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen