Waar ben je naar opzoek?

Een grote schok voor Qmusic DJ Mattie Valk

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Een grote schok voor Qmusic DJ Mattie Valk

Eerder dit jaar maakte Qmusic DJ Mattie Valk nog op ludieke wijze bekend dat hij vader zou worden van een tweeling. En dat terwijl het bijna onmogelijk was voor hem en zijn vriendin Kirsten om op natuurlijke wijze zwanger te worden. Enkele weken later beviel Kirsten al van hun tweeling Vesper en Bo. Met 26 weken zwangerschap. Veel te vroeg. Ze werden heen en weer geslingerd van emotie naar emotie.

Niet de biologische vader

Een maand later is er weinig nieuws over hoe het gaat met Mattie, Kirsten en de tweeling. Tot vandaag. Het nieuws komt naar buiten dat Qmusic DJ Mattie Valk en Kirsten Willemstein, die 12 jaar samen zijn, een punt hebben gezet achter hun relatie. Dit omdat tot verbijstering van Mattie blijkt dat hij niet de vader is van de tweeling. In een emotionele brief, die te lezen is op de website van Qmusic, onthult hij dit nieuws.

Oproep

Mattie wilde het liefst dit nieuws (nog niet) naar buiten brengen maar hij kon niet anders. Men was zo meelevend met Kirsten, de tweeling en met Mattie dat hij wel moest vertellen hoe de vork in de steel zit. Hij kan het nog steeds niet beseffen schrijft hij in de brief. Het is niet duidelijk hoe het precies zit en hoe Mattie erachter is gekomen dat hij niet de biologische vader is. Hij vraagt zijn fans om niet te oordelen en geen verwijten te maken. Voor een ieder is dit een moeilijke situatie.

De komende tijd gebruiken Mattie en Kirsten om hun relatie af te sluiten en allebei opnieuw te beginnen. Wie de biologische vader wel is, is niet duidelijk.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
  • Wat een enorme schok moet dat zijn geweest voor hem ! Al die tijd tijdens de zwangerschap en bij de geboorte blijk je voorgelogen , je verwacht kindjes te kringen en ze zijn gewoon niet van jou ! Het is niet voor te stellen hoe hij zich moet voelen !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen