Waar ben je naar opzoek?

Gezocht: zaadcel

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Gezocht: zaadcel

Je leest het goed; er wordt een zaadcel gezocht. Niet door mij maar door het lesbische stel Scarlet en Joyce. Ze vertellen erover op hun blog; ze zoeken een zaadcel. Dit lesbische koppel wil het moederschap aangaan. Hun blog kwam ik deze week per toeval tegen. Ik bekeek een paar van hun filmpjes en het viel mij boven verwachting mee. Ze zijn niet de standaard lesbiennes waar 99% van de Nederlanders een beeld van heeft. Ik vond het zelfs leuk… Heel leuk én grappig! Daarom wil ik deze blog met jullie delen; Ik vrouw van jou!

Zaadcel gezocht

Op 25 augustus blogt het stel openlijk over lesbisch zijn en het hebben van een kinderwens. De rompertjes hebben ze al binnen. Nu de baby nog. Daar moet toch echt een spermadonor bij aan te pas komen. Hoe pakken ze dat aan? Hoe vinden ze een donor? Wat zoeken ze? Waar moet de donor aan voldoen?

Ze bloggen over onderwerpen als: het vragen van een goede vriend om donor te worden, de donormail die ze ontvangen (hilarisch), het lijstje punten waar de donor aan moet voldoen, wie gaat de moeder worden, wat kost een baby en het bezoeken van een babywinkel.

“Een baby betalen: We hebben alles opgeteld, de kosten. Wat een kind, een baby krijgen, ons in totaal gaat kosten. Vreemd om dat te doen. Ook iets wat ik me anders had voorgesteld. Kinderlijk blijf ik me vaak vasthouden aan een perfect filmbeeld waarin twee mensen op vreselijk romantische wijze op een mooie zomerdag met de ramen open en de geur van wilde bloemen op een white-wash bed met witte lakens bedrukt met bloemen de liefde met elkaar bedrijven om zo een kindje te laten ontstaan.”

Bron: Blog ‘Wat kost ons kind’

Misschien weet jij nog een leuke zaaddonor voor dit leuke stel?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen