Waar ben je naar opzoek?

Gezellig met de kids naar Londen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Gezellig met de kids naar Londen

Wist je dat Londen helemaal kidsproof is? Het is een stad waar je uitstekend met je kids kunt verblijven. Dit heeft alles te maken met het feit dat in Londen altijd wel iets leuks is om te ondernemen.

De rode dubbeldekker bus en een boottocht op de Theems

Binnen een uurtje kun je met het vliegtuig in Londen zijn. Wanneer je eenmaal in de stad bent aangekomen, moet je natuurlijk een ritje met de rode dubbeldekker bus hebben gemaakt. Je kids zullen het fantastisch vinden. Combineer dit met een boottocht over de Theems en je weet zeker dat zowel jij als je kids een heerlijke dag zullen hebben.

The London Eye en een bezoekje aan het museum

Natuurlijk moet je de kids ook hebben meegenomen naar The London Eye, een enorm reuzenrad. Vanaf deze attractie heb je een spectaculair uitzicht over de stad.

Londen kan ook interessant zijn wanneer je kinderen echte ontdekkingsreizigers zijn en hun voorkeur uitgaat naar biologie en geschiedenis. The Natural History Museum is een prachtig museum waar ze oog in oog komen te staan met dinosauriërs, de oermens en nog veel meer!

Een kindvriendelijk hotel boeken in Londen

Heb je nog geen idee in welk hotel je wilt verblijven? In het hotel ‘Park Plaza Westminster Bridge’ zijn diverse kamers te boeken die speciaal voor gezinnen met kinderen zijn ingericht. Het metrostation ligt dichtbij het hotel zodat je binnen enkele minuten in het centrum van de stad bent.

Vliegtickets vergelijken

Ticketprijzen naar Londen vergelijken, kun je doen op verschillende vergelijkingswebsites. Via deze websites kun je direct zien met welke aanbieder je het meest voordelig naar Londen kunt vliegen. Laat je verrassen en boek daarom met je kids een leuke trip naar één van de mooiste wereldsteden in Europa.

Londen brug

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen