Waar ben je naar opzoek?

Geweldige aankondiging zwangerschap: We can’t stop… having babies!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Geweldige aankondiging zwangerschap: We can’t stop… having babies!

Tegenwoordig word je best raar aangekeken als je vertelt dat je 3 of zelfs meer kinderen hebt. Al merk ik om mij heen dat er steeds weer meer gezinnen komen met 3 of 4 kinderen. Deze moeder krijgt blijkbaar zoveel commentaar op haar ‘grote gezin’ dat ze besloot baby nummer 4 op een hele speciale manier aan te kondigen… 

We krijgen een baby!

Er zijn vele manieren om een zwangerschap origineel aan te kondigen. Op internet duiken wekelijks originele filmpjes op. Het is tegenwoordig heel hip om zo origineel mogelijk te zijn.

Mijn lijf, mijn huis, mijn leven, mijn gezin

Deze moeder is het zo zat dat ze commentaar krijgt op haar zwangerschap: “Ben je nou alweer zwanger?” Voor eens en voor altijd wil ze afrekenen met dit commentaar. Van baby’s krijgen krijgt ze niet genoeg. Deal ermee!

In het liedje zingt de moeder van drie kinderen over haar super leuke (drukke) leven, vol gezelligheid, rommel en geweldige kinderen. Daar past echt nog wel een vierde kindje bij. En ze wil daar geen commentaar op. Wie ben jij om daarover te zeuren? Zij en haar man hebben slapeloze nachten en zijn aan het einde van de dag doodmoe. Jij niet! En ze heeft groot gelijk. Wie durft er nu nog commentaar te geven?  En het is haar lijf, haar haar, haar leven en haar gezin.

Aankondiging zwangerschap: Can’t stop having babies

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Kinderwens

Waarom kinderwens: wel of geen kinderen?

  • 4 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Wat is strippen bij een bevalling?

  • 4 weken geleden
  • 2 minuten lezen