Waar ben je naar opzoek?

Get The Look: De zomer door met Choas and Order

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Get The Look: De zomer door met Choas and Order

Wat hebben we deze meivakantie genoten van een paar heerlijke dagen. De jurkjes en korte broeken konden de kast uit en het was weer voor blote benen en armen. Heerlijk! Hopelijk is het dipje van de afgelopen dagen tijdelijk want we missen de zon nu alweer. En zeker vandaag is het weer ‘om te huilen’.

In ieder geval mochten we proeven van heerlijke zomerse dagen. Van mij mag het vanaf nu tot eind september dit weer zijn. De nieuwe Spring Summer collectie van Chaos and Order is ook weer super leuk. Dat ik fan ben van Chaos and Order kon je in deze blog al lezen. Niet gek dat ik daarom met de nieuwe collectie ook weer erg in mijn nopjes ben.

Er zijn weer hippe printjes toegevoegd aan de collectie in combinatie met frisse kleuren. Een speels bloemetje, een grafische print en een fris blaadje. Deze stijl zie je ook terug in de Miss Chaos collectie (leuk voor moeders!).

Get the look Chaos Order

De kleding is zeer goed draagbaar en comfortabel. Zoals je ziet kan er goed in gespeeld worden!

Comfortabel in Chaos and Order

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
 • Alyt zei

  Doe heel graag mee. Reactie onder Facebook bericht gezet. Mijn meisje wil alleen maar jurkjes en rokjes dragen…

 • Miranda wils zei

  Super leuk! Die missen we nog hier in de kast hehe zou leuk zijn voor ewn bruiloft die we volgende maand hebben

 • Marijke zei

  Wat een gaaf, fleurig jurkje!

  Ik zou deze graag winnen voor onze meid!
  Ik weet zeker dat ik haar daarmee verblijd 😉
  Of we het winnen is natuurlijk nog een verrassing
  Mooie jurkjes dragen is zeker wel haar ding
  Met een leuke broek maak ik ons meisje niet meer blij
  Dit geweldige jurkje past er in haar kledingkast nog wel bij 😉

 • Christa lindhout zei

  Ik doe graag mee. Heb je blog gedeeld. Nu duimen. C&O is super leuk zeg!

 • Jolanda zei

  Wauw wat een mooi jurkje. De kleuren zouden mijn dochter heel erg mooi staan. Graag maat 110-116. Dan kan mijn nichtje hem eerst aan deze zomer en dan kan hij later door naar mijn dochter van nu 7 weken!

 • Denise Hendrikse-Groffen zei

  Wow hier zou mn meisje onwijs blij mee zijn! Wat een vrolijke kleurtjes!! 🙂

 • Daan moerland zei

  Wat een supersupergaaf setje zeg i love 2 papa mag dat ook :)?
  Ik zou dese heel graag willen winnen in maat 104 voor mn prinsesje papaas trots

 • Samantha zei

  Wat een super leuke aktie! Wat zien je Kids er leuk uit in deze kleding! Doe ook graag een poging mee om te winnen. Denk dat het ons dochtertje erg leuk staat!!

 • MetMirjam zei

  Direct verliefd op het jurkje! Ik zou deze graag winnen voor mijn meisje, in maatje 92.

 • Marleen Balkema zei

  Lijkt me gaaf! Hopelijk zal Lieke hem passen in September als we een bruiloft hebben

 • karen zei

  Zo een leuk kleedje! Chaos and order … Top merkje en ideaal voor mijn stoere meid!

 • Heleen boer zei

  Superleuk jurkje voor mijn kleine meid die vorige week 3 is geworden. Graag in maat 98/104

 • Marian Zw zei

  Bericht gedeeld! Ik maak heel graag kans op een jurkje in maat 122

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Kerst met kinderen

Adventskalender zelf vullen: leuke ideetjes!

 • 3 dagen geleden
 • 3 minuten lezen
Kerst met kinderen

De 8 leukste adventskalenders

 • 4 dagen geleden
 • 4 minuten lezen
Sinterklaas

Sinterklaas bingokaarten: leukste bingospellen voor pakjesavond

 • 4 dagen geleden
 • 2 minuten lezen