Waar ben je naar opzoek?

Gepersonaliseerde feestkaarten en versieringen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Gepersonaliseerde feestkaarten en versieringen

Het begon met een ‘leuk idee’: feestjes leuker en persoonlijker maken was het doel van Leukidee.com. Elke moeder stelt zich een aantal keer per jaar de vraag: hoe pak ik dat (kinder)feestje aan? Heb ik de versieringen in huis en hoe zit het met de traktatie op school? Deze vragen spelen een aantal weken voor D-day ook door mijn hoofd. Ik was daarom heel blij met het persbericht van Leukidee.com waarin ze hun gepersonaliseerde feestkaarten en versieringen onder de aandacht wilden brengen. Dit kwam op het juiste moment: een paar weken voor de 5de verjaardag van mijn zoon!

Gepersonaliseerde feestkaarten

De verjaardag van mijn kinderen wil ik tot iets bijzonders maken. Ik wil aandacht besteden aan de traktatie, de versieringen, het feestje en de verjaardag. Het hoeft niet over the top te zijn maar met een beetje aandacht eraan besteden kom je al een heel eind. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met een leuk idee kom je in ieder geval al heel ver. Bij Leukidee.com (dit kreeg ik aangeboden) liet ik gepersonaliseerde feestkaarten voor zijn feestje én verjaardag drukken. Zijn feestje was in een Piratenstijl en zijn verjaardag was in voetbalstijl. De kaartjes zijn uniek want ik stuurde een foto van mijn zoon op en aan de hand daarvan werden de kaarten gemaakt.

Gepersonaliseerde feestkaarten

Traktatie en versiering

Naast de gepersonaliseerde feestkaarten kreeg ik ook feestprikkers, traktatiezakjes, stickers, twee kleurplaten, een strijkapplicatie en traktatiekaartjes opgestuurd. Dit maakte de versieringen en het feestje compleet. Ik ging met de traktaties aan de slag en hieronder zie je het resultaat. Bij Leukidee.com kun je het verjaardagsfeestje compleet maken. Het is heel simpel: upload een foto van je kind en op basis hiervan krijg je een persoonlijk ontwerp. Dit ontwerp kan gebruikt worden voor allerlei feestproducten: buttons, bellenblaas, feestprikkers en slingers.

Kijk dan hoe leuk je met ‘simpele’ versiering het feestje leuk en compleet kunt maken!

Gepersonaliseerde feestkaarten

Gepersonaliseerde feestkaarten

jarige-lucas

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen