Waar ben je naar opzoek?

Mijn geluksmomentjes! Geluk zit hem in de kleine dingen van het leven…

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Mijn geluksmomentjes! Geluk zit hem in de kleine dingen van het leven…

Robijn doet de was bij… Linda van Love2BeMama.

Wat ik het allerfijnste vind van de komst van de lente? Dat ik de was weer buiten op kan hangen! Ik ben gezegend met een prachtige wasruimte inclusief wasdroger maar niets is zo fijn als de was buiten kunnen ophangen. Wanneer ik dan de was opruim ruikt het hele huis naar frisheid en de lente. Ik ben zo verliefd op die geur! Op mooie dagen krijg ik spontaan zin om alle bedden te verschonen en ’s avonds in een fris bed te duiken.

Frisse lucht!

En dat is nog niet alles. Wanneer het weer het toelaat (vorst of niet) gaan de ramen boven open. Het beddengoed hang ik uit het raam om te luchten. Want tja… drie keer per week het beddengoed wassen is gewoon niet te doen. ’s Avonds ruikt het beddengoed alsof het pas gewassen is. De geur van mijn wasmiddel en wasverzachter van Robijn komt weer naar boven. Een fris (gewassen) bed slaapt gewoon veel lekkerder. Vinden jullie dat ook?

geluksmomentjes schoon bed

Herinneringen

De geur van pas gewassen was is niet alleen heel erg fijn. Het roept ook herinneringen op. Net zoals de eigen geur van mijn kinderen. Soms ruik ik aan de was en bevind ik mij weer in een ander moment. Een moment wat ik heb opgeslagen in mijn herinneringen. Geluk zit hem in de kleine dingen van het leven…

Kleine wasjes, grote wasjes

Ik kan best opzien tegen het doen van de was. Mijn mooie systeem helpt mij een beetje op weg en houdt het geordend en overzichtelijk: een mand voor de witte was, een mand voor de gekleurde was, een mand voor de donkere was, een wasmand voor de kinderkleding, een wasmand voor de handdoeken en een wasmand voor de keukendoeken en tafellakens.
Maar als ik dan het vers gewassen wasgoed uit de machine haal en het in de wasdroger gooi of ophang (waar mijn voorkeur naar uitgaat) dan zet ik spontaan nog een wasmachine aan. Alleen al omdat het zo lekker ruikt. Het voordeel van de droger is weer dat het hele huis gaat ruiken naar de geur van wasverzachter.

wassen met Robijn

Mijn geluksmomenten #verliefdopjegeur

En dat is nog niet alles. Als alles weer schoon en fris in de kast hangt is het heerlijk om schone kleding aan te trekken. Of wat dacht je van een schone handdoek na het douchen? Ik snuif altijd eerst de geur van de schone handdoek op. Dit zijn mijn geluksmomenten: de geur van schone was, het ophangen van de was in de lentezon, krakend schoon beddengoed van de waslijn halen en een duik in een fris en schoon bed. Dit maakt het doen van huishoudelijke klusjes, zoals het doen van de was, leuk!

En niet te vergeten: door het gebruik van wasverzachter en het buiten kunnen ophangen van de was is de strijk ook gehalveerd. De wind blaast en strijkt het wasgoed schoon en glad. Ideaal!

En dit alles dankzij de heerlijke geuren van Robijn… Mijn favoriete wasmiddel en wasverzachter met stip op 1!

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen