Waar ben je naar opzoek?

Geen zin in een kind? Dan verkoop je je baby toch op Facebook?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Geen zin in een kind? Dan verkoop je je baby toch op Facebook?

Baby wordt verkocht op Facebook

Dat de wereld gek is, en mensen allemaal rare dingen doen, blijkt dagelijks wel weer uit het nieuws wat je onder ogen krijgt. Zo las ik vandaag het bericht dat een baby verkocht is op Facebook. Ook dat kan blijkbaar tegenwoordig. 

235 euro

Een baby in Bolivia is voor 235 euro verpatst, nadat het 6 weken oude meisje op Facebook aangeboden is. Dit meldt persbureau AP. De moeder is een 32-jarige prostituee waarvan niet bekend is wie de vader van de baby is. De hoge kosten van de bevalling wilde ze met dit bedrag gaan betalen. Het kind werd door een 18-jarige vrouw gekocht. Hoe triest het al is dat de baby door de moeder verkocht werd, deze 18-jarige vrouw deed ook nog eens of het haar kind was tegenover haar ex-vriend. Gevalletje relatie lijmen.

Helaas pindakaas, de jongen geloofde haar niet en hij ging naar de politie. Toen kwam dit alles aan het licht. Op de Facebookpagina van de biologische moeder werden bewijzen gevonden en zij wordt nu aangeklaagd voor mensenhandel.

Wat is dit ongelofelijk triest en wat voel je je dan als baby ongewenst… Als moeder van, momenteel, drie slapende kindjes vind ik dit wel een vreselijk bericht. En ook dat je gebruikt wordt voor een relatie lijmpoging van iemand anders.

Bron: Persbureau AP, Spitsnieuws

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen