Waar ben je naar opzoek?

Geen zin in een kind? Dan verkoop je je baby toch op Facebook?

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Geen zin in een kind? Dan verkoop je je baby toch op Facebook?

Baby wordt verkocht op Facebook

Dat de wereld gek is, en mensen allemaal rare dingen doen, blijkt dagelijks wel weer uit het nieuws wat je onder ogen krijgt. Zo las ik vandaag het bericht dat een baby verkocht is op Facebook. Ook dat kan blijkbaar tegenwoordig. 

235 euro

Een baby in Bolivia is voor 235 euro verpatst, nadat het 6 weken oude meisje op Facebook aangeboden is. Dit meldt persbureau AP. De moeder is een 32-jarige prostituee waarvan niet bekend is wie de vader van de baby is. De hoge kosten van de bevalling wilde ze met dit bedrag gaan betalen. Het kind werd door een 18-jarige vrouw gekocht. Hoe triest het al is dat de baby door de moeder verkocht werd, deze 18-jarige vrouw deed ook nog eens of het haar kind was tegenover haar ex-vriend. Gevalletje relatie lijmen.

Helaas pindakaas, de jongen geloofde haar niet en hij ging naar de politie. Toen kwam dit alles aan het licht. Op de Facebookpagina van de biologische moeder werden bewijzen gevonden en zij wordt nu aangeklaagd voor mensenhandel.

Wat is dit ongelofelijk triest en wat voel je je dan als baby ongewenst… Als moeder van, momenteel, drie slapende kindjes vind ik dit wel een vreselijk bericht. En ook dat je gebruikt wordt voor een relatie lijmpoging van iemand anders.

Bron: Persbureau AP, Spitsnieuws

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Nieuwsflits

Sinterklaas speelgoed wordt duurder: tot 75%

  • 8 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Zomerkamp groep 8: Hoe bereid je jouw kind voor op schoolkamp?

  • 10 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Het brein van een kind: zo werkt het kinderbrein!

  • 3 dagen geleden
  • 2 minuten lezen