Waar ben je naar opzoek?

It’s game time!

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
It’s game time!

Tegenwoordig spelen kinderen veel (online) games, op game consoles zoals de Nintendo 3DS XL. Er zijn super veel verschillende game consoles en games te verkrijgen, uren speelplezier voor ieder kind. Maar pas op; niet te lang! Ben je op zoek naar ‘iets’? Wat kies je? onlineTot voor kort hadden wij nog geen game console (alleen een iPad) of Nintendo voor onze kinderen. Er staat wel een Xbox in huis maar die wordt uitsluitend gebruikt door de oudste man des huizes… De Nintendo 3DS XL werd met open armen en veel gejuich ontvangen!

Ik vind (buiten)spelen het belangrijkste wat er is. Maar ik begeleid ze ook in het gebruik van televisie, iPad, een game consoler of de laptop. En daar mogen ze ook best wel mee spelen.

Nintendo 3DS XL

De Nintendo 3DS XL is een vernieuwende versie van de Nintendo 3DS. Het heeft een groter scherm, de batterij gaat langer mee, het speelt 3D-films en muziek af, het heeft een verbeterde besturing door de slide pad met 360° controle, de 3D beelden zijn weer te geven zonder een bril en er zitten maar liefst drie ingebouwde camera’s in.

Spellen

Alle spellen van de Nintendo DS kunnen afgepeeld worden met de nieuwste Nintendo 3DS XL. Als je al een oude Nintendo had en je wilt de overstap maken naar de 3DS XL versie, dan hoef je dus niet al je leuke spelletjes opnieuw te kopen! Verder komen er natuurlijk steeds weer nieuwe spellen op de markt, die helemaal geschikt zijn voor de nieuwste Nintendo. Spellen met verbeterde beeldkwaliteit, snelheid, geluid en natuurlijk met 3D functie erop.

Nintendo 3DS XL

Gebruik

Allereerst valt het mij op dat de Nintendo 3DS XL een stevig model heeft. De game console ligt lekker in je handen. Ideaal voor kinderen. Dan moeten de knopjes en het apparaat niet te klein zijn.

Het beeld is lekker groot en duidelijk en de knopjes kun je goed bedienen met je vingers. Ook zit er een stylus bij die je kunt gebruiken op het onderste touch screen. Deze touch screen kun je trouwens ook goed bedienen met je vingers, een keuze die je zelf kan maken.

De spellen met de 3D functie erop, kunnen gespeeld worden in 2D en 3D. Die keuze maak je zelf door middel van het schuifknopje naast het scherm. Je kunt de 3D functie helemaal naar jouw wensen instellen.

Nintendo 3DS XL

Game time! Met Super Mario Bros 2

We spelen hier thuis de spelletjes van Super Mario. Het racespelletje maar ook Super Mario Bros 2. Ontzettend leuk! Het spel start snel op en je kunt snel je spel spelen. We hebben meteen de 3D functie aangezet. De eerste reactie van zoonlief: wauw, super tof! Echt heel mooi 3D beeld, scherp en heel goed te spelen. Je kunt hem heel makkelijk switchen naar 2D zonder het spel te onderbreken.

Kortom: Sinds we de Nintendo in huis hebben zijn ze er dol op! Het gebruik beperken wij wel. Ze kunnen hem ook niet zelf pakken en zo houden we het gebruik binnen de perken.

Welke spelletjes zou jij aanraden voor de Nintendo 3DS XL?

OK-labelNB: De Nintendo heb ik opgestuurd gekregen voor een review.

 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Geldzaken

Budgettips huishouden: 8 geldbesparende tips!

  • 11 uur geleden
  • 5 minuten lezen
Tieners & Pubers

De lichamelijke ontwikkeling van een puber

  • 14 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Tieners & Pubers

12 jaar kind en alle ontwikkelingsfases

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen