Waar ben je naar opzoek?

Friet eten zonder schuldgevoel

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Friet eten zonder schuldgevoel

Vanavond om 18:00 uur start de wedstrijd Nederland tegen Chili. Menig huishouden zal voor de buis zitten. Maar wat doe je dan met het eten? Heb je zin om uitgebreid te koken of kies je voor een makkelijke maaltijd? Ik zou je aanraden om vanavond friet te eten. En ik verklap je een geheimpje: je kunt friet eten zonder schuldgevoel!

Groentefriet

Groentefriet kun je als gezond alternatief voor aardappelfriet nemen. Vanaf nu kan iedereen friet eten zonder schuldgevoel. Het unieke product Groentefriet is gemaakt van witte bonen, wortels en maïs. Het bevat geen aardappelen. De frietjes zijn niet te onderscheiden van aardappelfriet. Het grote verschil is dat Groentefriet minder calorieën en koolhydraten bevat en rijk is aan vezels, eiwitten en mineralen. Groentefriet mag het ‘Gezondere Keuze’ vinkje voeren en is verkrijgbaar bij alle PLUS supermarkten en grote Albert Heijn filialen.

Friet eten zonder schuldgevoel

Eet onbewust meer groente

Bij zowel kinderen als volwassenen voldoet de groenteconsumptie niet aan de aanbevolen hoeveelheden. Uit onderzoek, in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, blijkt dat in Nederland maar 1-2 procent van de kinderen de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van 150 gram groente eet. Bij volwassenen is dit cijfer maximaal 14 procent van de aanbevolen 200 gram. Door Groentefriet te serveren in plaats van aardappelen, rijst of pasta is het dé manier om op een leuke en speelse wijze groenten binnen te krijgen.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Sinterklaas surpise idee: wat kan je maken?

  • 18 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Feestje

Prinsessen kinderfeestje: de gids voor het perfecte feestje

  • 2 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Populaire babynamen 2022: dit zijn de trends!

  • 4 dagen geleden
  • 2 minuten lezen