Waar ben je naar opzoek?

Fotografeer je blote voeten en je doneert een paar schoenen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Fotografeer je blote voeten en je doneert een paar schoenen
TOMS schoenen actie
Met mijn nieuwe TOMS

Het schoenkenmerk TOMS is de laatste jaren in opkomst. Vorig jaar kocht ik mijn eerste twee paar en sindsdien ben ik weg van de schoenen. Het zijn simpele schoenen die lekker lopen. En… ze kunnen ook in de wasmachine mocht het écht nodig zijn. Duur zijn ze trouwens ook niet. Koop je een paar schoenen dan doneer je automatisch een paar schoenen aan een kind in nood.

Met elke aankoop die je doet, helpt TOMS een mens in nood. One for one.

Vandaag heeft TOMS een super actie. Blote voeten = schoenen geven. Hoe het werkt? Post vandaag je blote voeten of je TOMS op Instagram en je helpt TOMS 100.000 paar nieuwe schoenen te geven aan kinderen in 10 landen. Vergeet de hashtag #withoutshoes niet. Hoe simpel kan het zijn?

Elk jaar brengt TOMS één dag #withoutshoes door om aandacht te vestigen op de gezondheid en het onderwijs van kinderen. TOMS droomt ervan dat alle kinderen schoenen hebben. Met onze steun zijn ze vandaag één stap dichterbij een beter leven (met schoenen) voor 100.000 kinderen in 10 landen.

Namens TOMS, bedankt!

Bron: TOMS

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over speelgoed voor baby’s en kinderen

Dit zijn de leukste cadeaus voor meisjes van 3 jaar

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Kinderwens

Waarom kinderwens: wel of geen kinderen?

  • 4 weken geleden
  • 2 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Wat is strippen bij een bevalling?

  • 4 weken geleden
  • 2 minuten lezen