Waar ben je naar opzoek?

Fotodagboek: weekendje weg naar de Winter Efteling

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Fotodagboek: weekendje weg naar de Winter Efteling

Wat hebben wij twee weken geleden genoten in de Winter Efteling. Samen beleefde we de winterse sferen. Het was al zo’n 17 jaar geleden dat ik voor de eerste (en tevens laatste) keer de Eftelling bezocht. Ik had eigenlijk geen idee meer hoe het eruit zag en wat er te doen was. Ik keek daarom ook erg uit naar een weekendje weg met mijn gezin. 

De Winter Efteling

Een eind rijden

De Efteling is voor ons ver rijden (2,5 uur) dus ik was blij dat we er een nachtje konden blijven. We kwamen aan in een heerlijk warm huisje in Bosrijk. Letterlijk een WARM WELKOM! Sprookjesachtig mooi ingericht. Een keurig netjes en schoon huisje in de stijl van de Efteling. De kinderen waren helemaal enthousiast na het zien van het stapelbed waarna ze ruzie kregen wie bovenin mocht slapen. Uiteindelijk hebben ze er met zijn tweetjes gelegen.

Efteling collage park

De Winter Efteling

De Efteling is in de wintermaanden ingericht als Winter Efteling. Tijdens de Winter Efteling kun je genieten van hartverwarmende vreugdevuren, waar we ons hebben opgewarmd want het was best koud, live entertainment, duizend lichtjes en speciale winterattracties zoals het IJspaleis met een heuse schaatsbaan en de Langlaufbaan ’t Hijgend Hert. Vergeet niet je wanten, sjaal en muts mee te nemen want die heb je echt wel nodig. Wij tenminste wel. Laat je niet ‘afschrikken’ door de kou want tegen kou kun je je kleden. En het is heerlijk om in een sprookjesachtige wereld rond te lopen.

>> Voor meer speciale winterattracties kijk je hier.

Mijn jongste dochter (2) vond het al heel erg leuk. Voor jong en oud is de Efteling super leuk! We zijn begonnen in het Sprookjesbos en iedereen genoot van de sprookjesfiguren.

Als je de Efteling gaat bezoeken zou ik je aanraden om de Efteling app te downloaden. Je stelt je dag samen in de app, kunt via de app een restaurant reserveren en ziet wat er allemaal te doen is en wanneer.

Tip: Eten bij Polles Keuken is echt super super leuk! Reserveer wel even van te voren want het zit altijd vol.

Eten bij Polles Keuken

De Winter Efteling

We hebben genoten van het super fijne huisje, de fijne attracties, het Sprookjesbos en de Winterse attracties.

De Efteling

Ben jij wel eens in de (Winter) Efteling geweest?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Leesontwikkeling stimuleren door buiten te spelen

  • 6 dagen geleden
  • 5 minuten lezen
Relatie & Seks

Is het schadelijk om seks te hebben, terwijl de baby in dezelfde kamer slaapt?

  • 2 weken geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Krijg weer grip op je werk: 5x Timemanagement tips voor moeders

  • 3 weken geleden
  • 3 minuten lezen