Waar ben je naar opzoek?

Fotoblog: Zon, zee en strand

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Fotoblog: Zon, zee en strand

Na onze heerlijke vakantie op Sint Maarten heb ik moeite om in Nederland ‘te aarden’. Ik kan mij goed voorstellen dat er mensen zijn die depressief worden van treurig weer en last hebben van een winterdepressie. Gelukkig vielen we redelijk met onze neus in de boter en pikten we meteen wat mooie dagen mee in Nederland maar man, man wat is het wennen. Eerst moesten we weer in het ritme komen. Vooral de kids hadden er wat moeite mee. Ik droom nog even weg bij het bekijken van de vakantiefoto’s. 

Je kunt mij ook volgen op Instagram!

We hebben ervaren dat Sint Maarten een heel erg vriendelijk eiland is en ook heerlijk is voor kinderen. Voor het eerst sinds lange tijd hadden wij zelf ook een beetje ‘vakantie’. De opa’s en oma’s waren mee én we hebben ervaren dat de kinderen echt wat ouder worden. Ze kunnen zelf al goed zwemmen (met bandjes) en hebben heerlijk met zijn drietjes gespeeld. Geen gedoe meer met flesjes en slaapjes (de 2-jarige heeft daar helaas niet zoveel zin meer in) en ze eisten niet 24/7 onze aandacht op. Een verademing!

Sint maarten

Onze 2-jarige peuter (!) nodige zichzelf uit op een feestje van de locals op het strand. Wat viel ze op met haar witte huidskleur en super blonde haren 😉 de mensen vonden het prachtig en ze kreeg het voor elkaar dat ze de opblaasbare waterscooter mocht lenen.

Tijdens de vakantie moest er ook wat gewerkt worden. Geen straf met drie kleurende kinderen aan tafel en op het terras aan mijn blog werken. Het internet was wel heel erg traag en de stroom viel heel vaak uit waardoor het werken niet snel ging. Is ook niet erg want ik had tenslote vakantie.

La Galion Beach

Op La Galion Beach. Een heerlijk strand met ondiep en rustig water waar de kinderen uren hebben gespeeld en gezwommen. We hebben hier ook een schildpad gezien. Dit strand wordt ook bezocht door de locale bewoners van Sint Maarten en in het weekend houden ze er feestjes met muziek. Erg gezellig!

Stokke Scoot

De Stokke Scoot hebben wij met heel veel plezier gebruikt. Een ideale kinderwagen om mee te nemen op reis. Onze 2-jarige heeft niet zoveel zin meer in middagdutjes maar ze was bekaf. In de Stokke Scoot heeft ze heel wat uurtjes geslapen. De rugleuning kan namelijk helemaal plat. We hebben hem ook regelmatig gebruikt als kinderstoel. Je klapt de stang in en schuift hem zo aan tafel.

Zon, zee en strand

All we need: Zon, zee en strand! Zoals jullie zien was opa ook helemaal in zijn element!

Het hoogtepunt was zeker wel het zwemmen met dolfijnen. Onvergetelijk!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen