Waar ben je naar opzoek?

Fotoblog: Sint Maarten, je was fantastisch!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Fotoblog: Sint Maarten, je was fantastisch!

Nu ik dit typ is het onwerkelijk dat ik 4 weken geleden nog op Sint Maarten zat. Het was een fantastische vakantie en voor het eerst sinds jaren had ik zelf ook echt vakantie. Ik kan merken dat de kinderen wat ouder worden en zichzelf ook prima kunnen vermaken. Heerlijk en ik had het best een beetje gemist. Dat belooft veel goeds voor de komende vakanties ;). 

Dat ik fan ben van de Caribbean is geen nieuwtje meer: Curaçao en Bonaire zijn op mijn bucketlist al doorgestreept. Vanaf nu staat Sint Maarten er ook bij. Een prachtig eiland en een prachtige plek. Vaarwel Sint Maarten, je was fantastisch! Er staan nog heel wat reisjes op ons wensenlijstje. Welke kunnen we binnenkort doorstrepen?

Sint Maarten, je was fantastisch!

Het prachtige uitzicht over het eiland met de prachtige combinatie van de groene natuur en de blauwe zee. Ik ben verliefd!

Op Sint Maarten kun je bij het strandje bij het vliegveld de vliegtuigen bijna aanraken als ze gaan landen. Zo dichtbij komen ze over. En als er een groot vliegtuig de lucht ingaat kun je beter je spullen pakken, je goed vasthouden en wegkijken want je blaast weg en wordt gezandstraald. Een indrukwekkende ervaring!

Duo Penotti

Het grote contrast tussen mijn man en mij…

Boeing 747

De Boeing 747 staat gereed voor vertrek. Helaas hadden we een tussenlanding op Curacao. Voor de kinderen niet zo gunstig maar we hebben een prima vlucht gehad. Ik ben altijd heel blij met de stoelen met extra beenruimte (Economy Comfort) want zoals je ziet hadden we genoeg ruimte. Vliegen met kinderen is goed te doen!

KLM Economy ComfortHet was een vakantie om nooit te vergeten met als hoogtepunt: zwemmen met dolfijnen!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en ouderschap

Lampion kopen Sint Maarten: waar koop je de leukste lampions?

  • 11 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 2 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen