Waar ben je naar opzoek?

Fotoblog: Chillen op de Antillen

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Fotoblog: Chillen op de Antillen

Het is weer Voorjaarsvakantie. Wij gaan niet op Wintesport maar zoeken vaak de zon op. Vijf jaar geleden gingen we voor het eerst naar Curaçao, twee jaar later zaten we op Bonaire en vorig jaar vertoefden we weer op Curaçao. Wat is het heerlijk om middenin de winter de zon op te zoeken en wat vitamine D mee te pikken. Dit jaar kozen we voor een ander eiland: Sint Maarten!

Je kunt mij ook volgen op Instagram!

Tot nu toe een heerlijk eiland. Enige nadeel is dat de stroom super vaak uitvalt 😉 Deze blog type ik dus eerst in PAGES omdat natuurlijk net de stroom uitviel. En dat duurt dan wel even voordat dat verholpen is. Ook niet gek als je ziet hoe de stroomdraden er hier bijhangen. In Nederland is dat ongekend.

Vroeg op Schiphol
Heel blij met de kinderwagen van Stokke. Super fijn om mee te nemen op reis!

Heb je woensdag mijn blog op Ouders van Nu gelezen? Over mijn inpakstress? Gelukkig is het goedgekomen want het is mij gelukt om voor 5 personen koffers te pakken en ik ben wonder boven wonder niks vergeten. Mijn kinderen zijn nog te klein om hun eigen koffer in te pakken dus blijft dit voorlopig nog mijn taak.

De heenreis viel ook enorm mee: 8,5 uur vliegen. De kids hebben zich voorbeeldig gedragen. Op deze vlucht waren 58 kinderen aanwezig en 2 baby’s. Wij hebben er geen moeite mee om met kids te vliegen (lees mijn 15 vliegtips hier). We vliegen regelmatig, ook lange vliegreizen en dat bevalt ons prima. Natuurlijk moet je je er wel even op instellen en genoeg vermaak meenemen. Ik was wel heel blij dat onze peuter nu een eigen stoel had. Vorig jaar had ze dat niet en dat vond ik dat niet zo’n succes.

In het vliegtuig

We kwamen 12:30 uur lokale tijd aan en al snel waren we bij ons huisje. Een prachtig huisje met een heerlijk zwembad en uitzicht op de zee.

De eerste nacht is altijd wennen want dan moeten we in het ritme komen. De kids waren dan ook om 3 uur wakker. Ik had verwacht dat ze wat langer zouden slapen. Ze hadden heel wat uurtjes slaap gemist. Meteen meegaan in het ritme van het land waar je bent is het beste. Helaas Pindakaas! Toch wisten we de tijd tot 5:30 uur te rekken en toen was het klaar.

Goedemorgen!

Het is zo heerlijk hier. Opstaan in de warmte, genieten van de zon en lekker zwemmen op verschillende strandjes.

Zon, zand en waterEr zijn heerlijke strandjes hier om te spelen. De kinderen vermaken zich met zand en water. Zo fijn die zon de hele dag!

Relaxen & Date night

Manlief en ik zijn ook eventjes samen op pad geweest. Strandje verkennen, cocktails drinken, marktje bezoeken en samen uit eten. Dat is het voordeel als opa en oma mee zijn! Het is een heerlijke vakantie. Binnenkort kun je mijn andere fotoblogs bekijken.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
 • Josien zei

  Wat ziet dit er heerlijk uit. Mag ik vragen waar jullie zaten? We zijn vorig jaar bij papagayo geweest en oriënteren ons nu op een andere bestemming. Alvast dank voor je reactie!

  • Linda zei

   Dit was op Sint Maarten en we hadden een huis gehuurd. Uit mijn hoofd weet ik zo niet meer even welk huis. Papagayo is ook super!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Kerst met kinderen

Adventskalender zelf vullen: leuke ideetjes!

 • 18 uur geleden
 • 3 minuten lezen
Kerst met kinderen

De 8 leukste adventskalenders

 • 1 dag geleden
 • 4 minuten lezen
Sinterklaas

Sinterklaas bingokaarten: leukste bingospellen voor pakjesavond

 • 1 dag geleden
 • 2 minuten lezen