Waar ben je naar opzoek?

Deze foto laat zien hoe het moederschap (soms) écht is!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Deze foto laat zien hoe het moederschap (soms) écht is!

Een 5-jarig jongetje heeft zijn moeder op de foto gezet. Niet heel raar zou je denken maar deze foto laat zien hoe het moederschap soms écht is. Het moederschap heeft hij vastgelegd in één ‘simpele’ foto. Recht voor zijn raap en puur. 

Het jongetje heeft met deze foto onbewust heel wat losgemaakt op internet.

Zijn moeder en zijn zusje zitten samen in de douche. Zijn zusje, Summer, was al dagen ziek en had griep. Zij was uitgeput maar mama was ook uitgeput. Het meisje van 20 maanden had de hele nacht gehoest en moeder Kelli Bennister ging samen met haar onder de douche. De moeder vertel haar verhaal op Facebook.

De moeder volgde haar moederinstinct en ging samen met haar zieke dochter douchen om haar tot rust te brengen. Binnen enkele minuten was ze rustig en ze genoten van de warme stralen, de druppels en het geluid. De Australische vrouw blogt zelf over het moederschap en vindt het moederschap prachtig. Maar dit moment vond ze een van de ergste momenten uit het moederschap. Ze zat er op dat moment helemaal doorheen. Het is niet alleen maar genieten en leuk. Deze momenten zijn er ook maar die zie je vaak niet. Als ouder kom je wel eens een zo’n situatie en daar moet je doorheen. “Niemand kan je hierop voorbereiden”, aldus de moeder.

17x Wat je niet verteld wordt over het moederschap

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Uncategorized

Geboortevolgorde en verschillen in karakter bij je kinderen

  • 14 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Keyboard spelen boek kinderen: aan de slag!

  • 15 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

Muzikale opvoeding: 5x Waarom is muziek zo belangrijk?

  • 15 uur geleden
  • 2 minuten lezen