Waar ben je naar opzoek?

Flexibele kinderopvang; van nachtopvang tot boodschappenservice

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Flexibele kinderopvang; van nachtopvang tot boodschappenservice

Vanaf juli 2014 is er een nieuwe generatie kinderopvang geopend in Amsterdam Zuid; Oya’s Childcare. Deze opvang biedt een volledige 24/7 flexibele kinderopvang van de hoogste kwaliteit. Zo hoef je je als ouder nooit meer te haasten na een drukke werkdag om op tijd bij de opvang te zijn. Oya’s Childcare biedt meer dan alleen 24/7 flexibele kinderopvang. Deze opvangmogelijkheden zijn ontstaan vanuit de toenemende behoefte aan flexibele en kwalitatief hoogwaardige kinderopvang. 

Flexibele kinderopvang

Flexibele kinderopvang: nachtopvang

Ga je onverwachts een weekendje weg en heb je geen oppas voor je kinderen? Dan kun je Oya’s Childcare opvang inschakelen. Naast de reguliere opvang kun je ook ‘s nachts gebruik maken van de opvang. En ook in de weekenden of op feestdagen. Dit zou voor ouders met onregelmatig werk of ouders die werken in de zorg, bij de brandweer, in het ziekenhuis of bij de politie, ideaal zijn. In een veilige en stimulerende omgeving kun je je kind onderbrengen. Deze opvang is er al voor kinderen vanaf 2 maanden tot 12 jaar. Ze willen geborgenheid en zorgzaamheid bieden.

Je kind(eren) krijgt een biologische maaltijd en heeft volop de ruimte om te spelen. De opvang heeft ook een grote tuin waarin ze heerlijk kunnen ravotten. Ze worden begeleid door een team hoogopgeleide, zorgzame en toegewijde kinderopvangprofessionals.

Nog meer diensten voor ouders

Naast de uitmuntende zorg voor je kinderen kun je ook gebruik maken van allerlei extra diensten: van nachtopvang tot boodschappenservice. Ze willen zoveel mogelijk zorg van ouders uit handen nemen. Hierin onderscheidt Oya’s zich van andere kinderopvangcentra. Maandelijks kunnen ouders zelf de tijden, dagen, duur en frequentie van de opvang bepalen. Voor de ouders betekent dat minder stress en meer kwalitatieve tijd met hun kind.

>> Voor meer informatie: Oya’s Childcare

Wat vind jij van deze flexibele kinderopvang? Is dit iets wat bij jou past? 

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen