Waar ben je naar opzoek?

Fitness trainer Chontel Duncan is bevallen van een zoon

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Fitness trainer Chontel Duncan is bevallen van een zoon

Fitness trainer Chontel Duncan, die eerder deze maand de wereld shockeerde met haar zwangerschapsbuik (waar een belangrijke boodschap aan vast zat), is bevallen van een zoon. De fitte mama poste een paar dagen geleden nog de voortgang van haar zwangerschap op Instagram. Het laat zien hoe fit ze was tijdens haar zwangerschap. Je kunt er veel over zeggen en vinden maar ik zou willen dat ik mij zo had gevoeld (en eruit had gezien) tijdens mijn zwangerschap…

Lees ook: Zo verschillend kan een zwangerschap zijn: twee vriendinnen showen hun buik!

Chontel Duncan

Trotse mama

Chontel is op Goede Vrijdag (25 maart 2016) bevallen van een gezond jongetje: Jeremiah Thomas Duncan. Het is een kerngezond jongetje van ruim 3,5 kilo die de artsen verbaasd met zijn alertheid.

Op Instagram plaatst ze een foto van haar trots. Bij de foto staat dat ze ontzettend trots is op haar man en dankbaar voor een geweldig team wat haar heeft geholpen met de bevalling.

Bron: Instagram @chontelduncan

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen

Verhuizen met kinderen? Is niet het einde van de wereld!

  • 23 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Nieuwsflits

Ouders hebben stress om kleien met kinderen

  • 1 dag geleden
  • 1 minuut lezen
Sinterklaas

Tip: Gratis bellen met Sinterklaas

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen