Waar ben je naar opzoek?

Zijn jouw kinderen ook in de ban van de Fingerlings? Hier hebben ze een Fingerlings aapje. Fingerlings zijn interactieve robothuisdiertjes van WowWee. Ze reageren op jou! Blaas in hun gezichtje en je krijgt een kusje. Druk met twee vingers op het hoofdje en ze laten een scheetje. Hang ze ondersteboven en zij wordt helemaal enthousiast. Geef je ze te weinig aandacht, dan begint hij te fluiten. Als je ze zachtjes heen en weer wiegt dan vallen ze in slaap en nog veel meer!

De Fingerlings familie wordt dit jaar uitgebreid met vossen, met extra grote oren zodat ze je na kunnen praten! Ook zul je kunnen kiezen voor giraffen, leeuwen, tijgers, schattige zwarte panters en/of een magische narwahl (half dolfijn, half eenhoorn)!

Nieuw: Fingerlings aapje speelsets

Dit najaar zijn er zelfs twee nieuwe speelsets uitgebracht voor het Fingerlings aapje: de Jungle Gym speelset met het nieuwe Fingerlings aapje Aimee en de Wipwap speelset met het sportieve duo Milly en Willy. In de decembermaand die voor de deur staat worden er speciaal voor de feestdagen twee limited edition Glitter Fingerlings uitgebracht: de turquoise Amelia en de roze Rose. De Fingerlings zijn erg populair. Scoor er dus nog snel eentje voor Sinterklaas of Kerst voordat ze uitverkocht zijn.

Fingerlings aapje: samen spelen

Inmiddels wonen bij ons het sportieve duo Milly en Willy. Ik moet zeggen: het zijn echt leuke diertjes en ik snap wel dat kinderen er weg van zijn. Met een Fingerlings aapje heb je een goede vriend aan je vinger die met je meegaat. En met de speelset van Milly en Willy kun je ook echt met ze gaan spelen. Milly en Willy houden ervan om samen te wipwappen en op het klimrek te spelen. Ze willen graag actief bezig zijn met jou. Als de kinderen aan de hendel draaien bewegen ze vrolijk heen en weer op het speeltoestel. Super leuk natuurlijk en ze kunnen er ook samen mee spelen. Je neemt ze makkelijk mee en je zet ze uit als het moet.

Fingerlings aapjes speelset

Geen puppy, wel een Fingerling

Onze kinderen hebben het regelmatig over dat ze een hondje willen. Schattig zo’n puppy. Maar ja een puppy wordt groot en als je een hond koopt kun je er niet vanuit gaan dat deze wordt verzorgt door de kinderen. We hebben twee konijnen en het is voor de kinderen al lastig om deze consequent te voeren. Er komt hier dus geen hond! Een Fingerlings aapje is super leuk om lekker mee te spelen maar als ze er even klaar mee zijn zet je hem uit en hoeven ze er verder niet naar om te kijken.

Je kunt de vrolijke vingeraapjes geen aandacht genoeg geven. Van kirren, zingen en fluiten tot lachen, praten en slapen: de Fingerlings kunnen het allemaal! De acht leukste geluidjes staan hieronder opgesomd, maar lukt het jou om achter alle 40 vaardigheden te komen?

Hoe het werkt:

 • Begin de dag met een lach wanneer jouw vingeraapje ontwaakt.
 • Blaas in het gezicht van jouw aapje en krijg een kusje terug.
 • Druk met 2 vingers op het hoofdje van jouw Fingerling aapje en hoor een schattig scheetje.
 • Luister hoe enthousiast jouw Fingerling is wanneer je deze ondersteboven houdt.
 • Druk nu met 2 vingers op het hoofdje terwijl jouw aapje ondersteboven hangt… Burp!
 • Pas op! Jouw vingeraapje is het ergens duidelijk niet mee eens wanneer je hem 2 snelle tikjes op het hoofd geeft.
 • Waar komt dat verveelde gefluit vandaan? Jouw aapje wil meer aandacht.
 • Aai over het hoofdje en jouw Fingerling aapje zal van je houden.

Robotdiertjes: de moeite waard?

De Fingerlings kun je niet alleen aan je vingers hangen maar dankzij hun handige krulstaart ook aan je broek, je pen of ergens anders aan. Zo blijven ze dichtbij je. Als je met ze speelt knipperen ze met hun oogjes, maken ze schattige geluidjes of draaien ze met hun hoofdje. Op deze manier laten ze de kids weten hoe ze zich voelen. De Fingerlings kunnen wel 40 geluiden maken. Als je meer Fingerlings spaart heb je een hele familie en kunnen ze gezellig met elkaar spelen.

Robotdiertjes zijn momenteel enorm populair onder kinderen en ik vind de prijs van de Fingerlings aapje en wat je ervoor krijgt heel reëel. Ze zijn niet duur en de kids kunnen er leuk mee spelen en kunnen ook interactie hebben met het diertje. Ik vind het zeker de moeite waard! Heb jij al een Fingerlings aapje in huis?

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

 • 3 dagen geleden
 • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

 • 4 dagen geleden
 • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

 • 1 week geleden
 • 4 minuten lezen