Waar ben je naar opzoek?

Fingerlings: het huisdier wat super leuk is maar je geen gedoe aan hebt

3 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Fingerlings: het huisdier wat super leuk is maar je geen gedoe aan hebt

Zijn jouw kinderen ook in de ban van de Fingerlings? De hype kan je niet ontgaan zijn. Want ook al heb je hem nog niet in huis, je kinderen praten er vast over. Die van mij tenminste wel. Ze spelen ermee bij vriendjes en vriendinnetjes en zien hem voorbij komen op televisie. De Fingerlings van WowWee zijn schattige robotaapjes die kinderen overladen met kusjes, ze reageren op geluid en aanraking maar ze gaan ook slapen als je ze neerlegt. Super handig want je hebt, zoals bij echte huisdieren, er veel plezier van maar geen ‘gedoe’.

Nieuw: Fingerlings speelsets

Dit najaar zijn er zelfs twee nieuwe speelsets uitgebracht voor het aapje: de Jungle Gym speelset met het nieuwe aapje Aimee en de Wipwap speelset met het sportieve duo Milly en Willy. In de decembermaand die voor de deur staat worden er speciaal voor de feestdagen twee limited edition Glitter Fingerlings uitgebracht: de turquoise Amelia en de roze Rose. De Fingerlings zijn erg populair. Scoor er dus nog snel eentje voor Sinterklaas of Kerst voordat ze uitverkocht zijn.

Inmiddels wonen bij ons het sportieve duo Milly en Willy. Ik moet zeggen: het zijn echt leuke diertjes en ik snap wel dat kinderen er weg van zijn. Met de Fingerlings heb je een goede vriend aan je vinger die met je meegaat. En met de speelset van Milly en Willy kun je ook echt met ze gaan spelen. Milly en Willy houden ervan om samen te wipwappen en op het klimrek te spelen. Ze willen graag actief bezig zijn met jou. Als de kinderen aan de hendel draaien bewegen ze vrolijk heen en weer op het speeltoestel. Super leuk natuurlijk en ze kunnen er ook samen mee spelen. Je neemt ze makkelijk mee en je zet ze uit als het moet.

De limited edition Glitter Fingerlings is ook erg leuk. Ze zijn voorzien van glitters en tijdens de kouden wintermaanden willen ze graag warm gehouden worden door het schattige bijgeleverde kleedje.

Geen puppy, wel een Fingerling

Onze kinderen hebben het regelmatig over dat ze een hondje willen. Schattig zo’n puppy. Maar ja een puppy wordt groot en als je een hond koopt kun je er niet vanuit gaan dat deze wordt verzorgt door de kinderen. We hebben twee konijnen en het is voor de kinderen al lastig om deze consequent te voeren. Er komt hier dus geen hond! Een Fingerling is super leuk om lekker mee te spelen maar als ze er even klaar mee zijn zet je hem uit en hoeven ze er verder niet naar om te kijken.

Robotdiertjes: de moeite waard?

De Fingerlings kun je niet alleen aan je vingers hangen maar dankzij hun handige krulstaart ook aan je broek, je pen of ergens anders aan. Zo blijven ze dichtbij je. Als je met ze speelt knipperen ze met hun oogjes, maken ze schattige geluidjes of draaien ze met hun hoofdje. Op deze manier laten ze de kids weten hoe ze zich voelen. De Fingerlings kunnen wel 40 geluiden maken. Als je meer Fingerlings spaart heb je een hele familie en kunnen ze gezellig met elkaar spelen. Robotdiertjes zijn momenteel enorm populair onder kinderen en ik vind de prijs van de Fingerlings en wat je ervoor krijgt heel reëel. Ze zijn niet duur en de kids kunnen er leuk mee spelen en kunnen ook interactie hebben met het diertje. Ik vind het zeker de moeite waard!

De speelsets zijn vanaf 1 oktober 2017 exclusief verkrijgbaar bij Intertoys: de Jungle Gym speelset voor € 24,99,- en de Wipwap speelset heeft een consumentenadviesprijs van € 39,99,-. De limited edition Glitter Fingerlings zijn verkrijgbaar vanaf 1 december 2017 en hebben een consumentenadviesprijs van € 24,99,-. Fingerlings zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Sinterklaas

Tip: Gratis bellen met Sinterklaas

  • 1 week geleden
  • 2 minuten lezen
Relatie & Seks

Een vibrator gebruiken samen met mijn man!

  • 1 week geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over mamma’s en lifestyle

Herbruikbare waterfles: Sigg Hot & Cold Glass

  • 2 weken geleden
  • 2 minuten lezen