Waar ben je naar opzoek?

Fashionable zijn op mamadag!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Fashionable zijn op mamadag!

Fashionable zijn op mamadag!

De meeste vrouwen vinden een mamadag heerlijk, rustig wakker worden, de kinderen naar school brengen, boodschappen doen en naar de sportschool. Druk druk druk, maar toch heerijk ontspannend in alle hectiek met de kinderen. Maar wat trek je aan op zo’n dag? In dit artikel vind je een aantal tips voor trendy fashionable en sexy kleding, die tegelijkertijd net zo lekker zit als een huispak.

Truien

De winter is op komst en wat is er dan fijner dan lekker weg kunnen kruipen in een warme trui? Vooral lange gebreide truien zijn deze winter helemaal in. Je kunt voor chique gaan door een neutrale kleur te kiezen, maar deze winter zie je steeds meer verschillende kleuren trendy sweaters verschijnen. Wees dan ook niet bang om eens voor een opvallende kleur te kiezen!

Broeken

Als alternatief voor een ‘gewone’ broek, kun je voor een legging gaan. Leggings zitten heerlijk en zijn tegenwoordig niet alleen bij een casual outfit te dragen, leggings kunnen bij iedere outfit. Zeker in de winter kun je leggings op talloze manieren dragen. Er zijn zowel sportieve als chique modellen leggings te vinden. Zo kun je denken aan een stoere leerlook, een legging met metallic look voor feestjes, of een legging met print.

Schoenen

Voor slippers is het in deze tijd van het jaar helaas te koud, dus moet je op gaan naar een comfortabel alternatief. Kies bijvoorbeeld voor sneakers, deze schoenen zijn sportief maar ook casual, waardoor je ze zowel onder een rokje als onder een broek kunt dragen. De perfecte schoen voor mamadag dus!

Kapsel

Naast een comfortabele outfit, wil je natuurlijk ook dat je haar goed zit, zonder dat je er al te veel tijd aan hoeft te besteden. Gelukkig zijn er genoeg manieren om lang haar om een leuke en makkelijke manier te dragen. Soms zelfs zo dat je er 2 dagen van kunt profiteren. Ga de ene dag bijvoorbeeld voor vlechten of twists, zodat je de volgende dag prachtige golven in je haar hebt. Maar je kunt ook denken aan een nonchalante knot of een getoupeerde staart, er zijn genoeg mogelijkheden!

Beeld: paparazzio.nl

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 4 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 5 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 5 maanden geleden
  • 12 minuten lezen