Waar ben je naar opzoek?

Familie krijgt er sinds 101 jaar weer een meisje bij

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Familie krijgt er sinds 101 jaar weer een meisje bij

Hoera voor baby Poppy, ze is het eerste meisje sinds 101 jaar in de familie. Op rij werden er alleen maar jongens geboren en baby Poppy doorbrak dit. De Britse familie Silverton heeft eindelijk weer eens een meisje gekregen. Trotse vader Jez (43) kon niet wachten om zijn familie dit nieuws te vertellen. Het drong eerst niet eens tot zijn moeder door…

Groot feest; er is een meisje geboren!

Jez en Danielle hebben samen al twee kinderen; twee jongens! Het laatste meisje in de familie werd geboren op in 1913 in Londen. Haar naam was Jessie. Daarna werden er 16 jongens geboren. Op 9 september werd dit doorbroken door de geboorte van Poppy. Doordat iedereen er vanuit ging dat dit ook weer een jongen werd hadden Jez en Danielle de babykamer al blauw geverfd. Toen bleek dat het toch een meisje werd moest die kamer natuurlijk roze worden.

De Silverton familie met baby Poppy
De Silverton familie met baby Poppy – Foto: Mirror.co.uk
Baby Poppy
Baby Poppy – Foto: Mirror.co.uk

Bron: Mirror.co.uk

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 4 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen