Waar ben je naar opzoek?

Er is een nieuwe Tony’s Chocolonely zomersmaak!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Er is een nieuwe Tony’s Chocolonely zomersmaak!

De weerberichten zijn positief voor komende week. Wat een fijn begin op de maandagochtend! En dan heb ik ook nog eens goed nieuws uit chocoladeland voor ALLE vrouwen. Want vrouwen zijn nou eenmaal dol op chocolade. Wij kunnen niet zonder (net zoals we niet zonder koffie kunnen). Voor alle TONY’S fans: er is een nieuwe smaak. Speciaal voor deze zomer. 

Tony’s Chocolonely komt met een nieuwe zomersmaak. De nieuwe smaak is: melk meloen framboos. Hij is vanaf vandaag (22 mei) te koop bij Albert Heijn. Dit is dé nieuwe estafette-reep die ieder half jaar het stokje weer doorgeeft aan een nieuwe, verrassende smaak van Tony’s Chocolonely.

Wat is jouw favoriete smaak?

Bron: Culy

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Geldzaken

Budgettips huishouden: 8 geldbesparende tips!

  • 10 uur geleden
  • 5 minuten lezen
Tieners & Pubers

De lichamelijke ontwikkeling van een puber

  • 12 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Tieners & Pubers

12 jaar kind en alle ontwikkelingsfases

  • 1 dag geleden
  • 2 minuten lezen