Waar ben je naar opzoek?

En… in actie met de Action Cam!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
En… in actie met de Action Cam!

Alles wat papa en mama doen en hebben vinden onze kinderen ook leuk en interessant, tenminste zo gaat het hier in huis wel. Als papa met zijn Go Pro bezig is dan willen de kinderen ook iets filmen of fotograferen. De Kidizoom Action Cam van Vtech is een Go Pro voor kinderen in het klein, een supertoffe gadget die vanaf nu overal mee naartoe gaat en ook om het huis volop gebruikt wordt. 

Action Cam Love2BeMama - Zo vader zo zoon

Klaar voor de start? Af!

Vtech komt met de Action Cam voor kinderen. Dit is een compacte en multifunctionele camera waarmee kinderen foto’s en filmpjes kunnen maken en deze ook kunnen bewerken met leuke en toffe effecten en bewerkingen. Hij is echt heel gemakkelijk in gebruik met weinig kopjes én met een touchscherm. Hij is op te laden met een ingebouwde oplaadbare accu waardoor je niet hoeft te hannesen met batterijen. Opladen en spelen maar!

De Action Cam wordt hier thuis gebruikt om mee te nemen in bad (leuk om onder water te filmen) maar ook wordt hij gemonteerd op de fiets en de skelter om er toffe actie filmpjes mee te maken. En papa en mama worden natuurlijk stiekem, en op de meest charmante momenten, op de foto gezet. Niet op mijn best zeg maar…

Action Cam Love2BeMama filmen op de fiets

De Action Cam kun je waterdicht maken door de waterdichte behuizing en hiermee maken de kinderen dan foto’s en filmpjes onder water. Super leuk om op onze volgende vakantie naar Curacao mee te nemen. De onderwaterwereld is daar prachtig! En als papa dan met zijn Go Pro gaat filmen kunnen de kinderen met hun Action Cam in actie komen. Je kunt kinderen met de Vtech Action Cam ook stimuleren om buiten te spelen.

> Lees ook: Buiten spelen is gezond; 8 heerlijke buitenspeeltips.

Action Cam Love2BeMama 3

De camera beschikt over 128 MB intern geheugen en is met een microSD geheugenkaart uit te breiden tot 32 GB. Bij de Action Cam krijg je 7 verschillende accessoires; een waterdichte behuizing, polsbandje en een fiets-bevestigingsstuk.

De kinderen gebruiken hem volop en ook valt hij wel eens op de grond. Maar het is een stevig en duurzaam cameraatje die echt tegen een stootje kan. Hij ligt hier inmiddels alweer aan de lader na een midweekje Terschelling waar ze heel veel in het zwembad hun kunstjes gefilmd hebben.

IMG_0759

Action Cam Love2Bemama in actie op de crossbaan

Action Cam Love2BeMama op de skelter

Alvast een leuke tip voor Sinterklaas?

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 2 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 2 maanden geleden
  • 12 minuten lezen