Waar ben je naar opzoek?

Eindeloos speelplezier

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Eindeloos speelplezier

Wat staat er op de verlanglijstjes bij jouw kinderen? Toevallig ook LEGO? Hierbij de allerleukste LEGO cadeautjes voor Sinterklaas op een rij! LEGO staat al jaren boven aan de verlanglijstjes van vele kinderen. Het speelgoed is creatief, de fantasie wordt gestimuleerd en dat helpt bij de ontwikkeling van je kind. Hieronder een aantal leuke items van LEGO. Ze zijn niet goedkoop, dat wil ik vooraf alvast zeggen, mar wel heel erg leuk. Wij hebben zet thuis getest. Een aantal LEGO items zijn ook genomineerd voor Speelgoed van het jaar 2014.

Eindeloos speelplezier met LEGO

Sinterklaas is weer in Nederland aangekomen. De hoogste tijd om ons te verdiepen in de leukste spelletjes en speelgoed voor de kinderen. In de aanloop naar Sinterklaas en Kerst toe geven wij op Love2BeMama tips voor de decembermaand!

Credits voor de buurjongen die geholpen heeft met het in elkaar zetten 🙂

SONY DSC

LEGO Friends Winkelcentrum

De meiden zijn op weg naar het Heartlake winkelcentrum voor een dagje shoppen! Stephanie en Emma rijden in hun nieuwe cabriolet naar het centrum waar ze alles vinden. Het is een drukke, maar leuke dag!

Deze speelset komt inclusief 4 mini-poppetjes: Stephanie, Sophie, Julian en Emma met haar hond Lady. De adviesprijs voor de LEGO Friends Heartlake Winkelcentrum (41058) is €109,99. Vanaf 7 jaar.

LEGO Friends Winkelcentrum

Eindeloos speelplezier

LEGO Friends Winkelcentrum

LEGO Ultra Agents Hoofdkwartier

Groot alarm! De duivelse cyberhacker Terabyte valt het mobiele hoofdkwar- tier van de Ultra Agents aan en probeert het hele communicatienetwerk van Astor City lam te leggen. Ga erop af in de hi-tech truck in undercover- tand en open het vuur met het automatische raketgeschut om Terabyte op de vlucht te jagen. Stuur de buggy van de hellingsbaan af en open het vuur met de knopschieters om het hoofdkwartier van de Ultra Agents te verdedigen. Zorg dat die hoogbegaafde misdadiger zo snel mogelijk in de hi-tech gevangenis belandt, voordat hij nog meer schade aanricht!

Deze speelset komt inclusief 5 minifiguren met accessoires: Terabyte, Agent Solomon Blaze, Agent Caila Phoenix, Agent Curtis Bolt en Professor Christina Hydron. De adviesprijs voor de LEGO Ultra Agents Hoofdkwartier (70165) is €109,99. Vanaf 9 jaar.

LEGO Ultra Agents Hoofdkwartier

Eindeloos speelplezier

LEGO Ultra Agents Hoofdkwartier

LEGO DUPLO Creatieve Dieren

Laat je kind kennismaken met een complete, creatieve wereld met dieren-thema, met de LEGO DUPLO Creatieve Dieren set! De kaartjes geven inspiratie voor het bouwen van de giraffe, het konijn, de hond en de worm, die ieder een eigen herkenbaar kleurpatroon hebben. Daarna kan er uren met de dierenfiguren worden gespeeld.

Met de opdrachtenkaarten is het voor de wat oudere kinderen ook erg leuk om een bouwwerk te bouwen.

De adviesprijs voor de LEGO DUPLO Creatieve Dieren (10573) is €14,99. Vanaf 1 jaar.

LEGO DUPLO Creatieve Dieren

LEGO DUPLO Creatieve Dieren

>> De pakketten van LEGO en DUPLO hebben het ‘OK LABEL’ van Love2BeMama gekregen. Deze producten zijn opgestuurd voor een review. 

Ook het ‘OK! label’ ontvangen? Vraag naar de mogelijkheden.

Voor jou getest!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 2 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 7 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Welke rechten heeft een alleenstaande vader?

  • 7 uur geleden
  • 3 minuten lezen