Waar ben je naar opzoek?

Eigenwijze en hippe geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Eigenwijze en hippe geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen

Het uitzoeken van hét geboortekaartje vond ik erg leuk. Uren zocht ik op internet naar het geboortekaartje wat bij ons paste. We hebben er zelfs naambordjes van laten maken die nu bij de voordeur hangen. Ik ben nog steeds blij met het resultaat. Soms vind ik het haast jammer dat ik niet zwanger bent want ik heb alweer veel leuke en nieuwe geboortekaartjes voorbij zien komen.

De collectie van Lief Leuk & Eigen blijft mij ook aanspreken. Ze hebben hun assortiment nu zelfs uitgebreid met stoere en eigenwijze ontwerpen. Voor wie niks heeft met mierzoete kaartjes is dit zeker een aanrader. De nieuwe vormen maken het geboortekaartje helemaal uniek.

Dream Big & Zoet Zwart

Dacht je dat de kleur zwart niet geschikt zou zijn voor een geboortekaartje? De collecties Dream Big & Zoet Zwart bewijzen het tegendeel. Deze geboortekaartjes zijn samengesteld van stoere en lieve elementen wat het tot een perfecte combinatie maakt. Poederachtige kleuren met stoere zwart en wit accenten.

stoere geboortekaartjes
Lief in combinatie met stoer

En wil je echt even wat anders dan zijn geboortekaartjes in de vorm van labels uniek. Ook zijn er kaartjes te krijgen met een label eraan vast. Kijk vooral even in de nieuwe collectie Labels & Tags.

Nieuwe collectie Lief Leuk & Eigen
Ben je echt op zoek naar wat anders? Dan is de collectie Labels & Tags echt iets voor jou.

Er zijn weer veel nieuwe mogelijkheden met geboortekaartjes. Neus vooral eens rond bij Lief Leuk & Eigen.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen