Waar ben je naar opzoek?

Eerste wandeling newborn mama Lieke van Lexmond

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Eerste wandeling newborn mama Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond geniet van de misschien wel laatste zonnige en warme dagen van oktober en gaat voor het eerst uit wandelen met haar gezin. Ze neemt het er nog even van nu het kan. Wat een heerlijk moment is dat als je voor het eerst met je baby naar buiten mag. Lieke ziet er alweer stralend uit!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Tieners & Pubers

Waarom je kind kostgeld laten betalen een goed idee is…

  • 10 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Naar school op Curacao: zo hebben wij het geregeld!

  • 5 dagen geleden
  • 7 minuten lezen
Podcast

Wil je horen: 5x podcasts voor op (thuis)vakantie

  • 7 dagen geleden
  • 4 minuten lezen