Waar ben je naar opzoek?

Een weekendje Dormio Resort Maastricht met kids

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Een weekendje Dormio Resort Maastricht met kids

Als je eenmaal kinderen hebt ga je op zoek naar hele andere vakanties dan voordat je kinderen had. Ik zoek altijd vakanties of weekendjes weg uit waarbij er genoeg te doen is voor de kinderen. Want als de kinderen het naar hun zin hebben dan hebben de ouders ook écht vakantie. In december zijn wij op uitnodiging naar Dormio Resort Maastricht geweest. Is het de moeite waard voor ouders én kids? Ik ga het je vertellen!

Dormio Resort Maastricht bestaat nog niet zo lang. Het park is ook nog volop in aanbouw. Het eerste gedeelte is klaar en wij mochten alvast een kijkje komen nemen. Met vrienden en onze kinderen zijn we een weekend naar Maastricht afgereisd. Voor ons best een eindje rijden maar Maastricht is altijd een goed idee om heen te gaan. Zeker in de maand december. Vanaf het resort ben je namelijk zo op het Vrijthof. En dat is (ook met kinderen) heel leuk om heen te gaan. Sowieso mag een bezoekje aan Maastricht niet ontbreken.

Op het resort staan luxe vakantiewoningen in een historische stijl. Het resort ligt middenin de natuur maar toch dichtbij Maastricht. De woningen zijn van alle comfort voorzien en er is voor iedereen wat te doen. Op het resort staan speciale Kidswoningen (waarvan wij er in één verbleven) maar je hebt er ook Wellness woningen (compleet met jacuzzi, buitendouche en sauna).

Kidswoning voorzien van alle gemakken

Wij kwamen natuurlijk voor de Kidswoning. Deze woning is uitgerust met een kinderbedje, traphekjes, speelgoed voor de kinderen en een afgesloten gemeenschappelijke speeltuin. Super handig want alle tuinen komen uit op die speeltuin en om de speeltuin staat een groot hek zodat de kinderen ook in dat gebied blijven. Dat is heel fijn, zeker wanneer het mooi weer is.

De Kidswoning heeft ook een wasmachine. Dat vind ik wel een pluspunt want die mis ik vaak in vakantiehuizen. Onze Kidswoning was ook voorzien van een heerlijk bad en een douche.

We hebben een heel gezellig weekend gehad. Ondanks dat het park nog niet af is hebben wij ons prima vermaakt. Als je naar het Resort gaat zou ik zeker een dagje Maastricht inplannen. Ook heel erg leuk om met kinderen heen te gaan. Toen wij op het park waren, was Piet ook aanwezig en hebben we een leuke Pietenmiddag gehad bij de receptie.

Wat gaat er nog komen?

Het resort is nog in aanbouw. Je wil misschien wel weten wat er nu te vinden is en wat er nog gaat komen. Op dit moment is er een restaurant en een bar bij de receptie. In het naastgelegen golf clubhuis heb je een Brasserie. Er is een 18 holes golfbaan, een 9 holes golfbaan (daarvoor heb je geen Golf Vaardigheids Bewijs nodig) en er zijn twee kinderspeeltuintjes. Let er wel op: op een afgezonderd deel van het park vinden nog bouwactiviteiten plaats. Omdat het resort nog in aanbouw is ontvang je korting. Kijk op hun website voor meer informatie. Op de website kun je ook zien welke huisje en appartementen er nog in aanbouw zijn en wat de vorderingen zijn.

Dit weekend werd ons aangeboden door Dormio Resort Maastricht.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over kinderen en ouderschap

Lampion kopen Sint Maarten: waar koop je de leukste lampions?

  • 2 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 2 dagen geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen