Waar ben je naar opzoek?

Een onmogelijke keuze: kiezen voor alle drie je baby’s of voor twee baby’s

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Een onmogelijke keuze: kiezen voor alle drie je baby’s of voor twee baby’s

De Australische Cloe en Rohan waren zwanger van een drieling. Fanatisch vonden ze het! Ze zouden twee jongetjes en één meisje krijgen. Het stel had al drie kinderen en ze waren dolblij met de komst van de drieling. Helaas verloop de zwangerschap niet zo voorspoedig en kwamen ze voor een onmogelijke keuze te staan. 

Groeiachterstand

Het meisje blijkt een groeiachterstand te hebben. Hierdoor zal het meisje het mogelijk niet halen. De artsen zetten hun voor een keuze; of ze redden het leven van de twee jongetjes of ze wachten het af met de mogelijkheid dat alle drie de kinderen het niet overleven. Dat is toch geen keuze die je als ouder kunt maken? De ouders besluiten om alle drie de kinderen een kans te geven. De drieling Henry, Rufus en Pearl wordt met 28-weken weken gehaald zodat het meisje de zorg kan krijgen die ze nodig heeft om te overleven.

Een wonder

Het is een wonder want alle drie de baby’s overleven het. De moeder Chloe houdt dit alles bij op Instagram en afgelopen donderdag mocht Pearl, na 11 weken ziekenhuis, naar huis. De jongetjes zijn al eerder thuisgekomen. Ze zijn gezond en sterk genoeg om thuis verder te groeien. Ze hebben de beste keuze gemaakt die er was!

Hoe de toekomst er verder uit gaat zien weten ze nog niet maar voor nu zijn ze dolblij met dit ‘happy end’ <3

De baby’s hebben inmiddels ruim 57 miljoen trouwe volgers op Instagram.

Een onmogelijke keuze voor ouders

Een onmogelijke keuze voor ouders

Bron: Daily Mail Australia – Foto: Instagram

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 3 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

  • 3 maanden geleden
  • 12 minuten lezen