Waar ben je naar opzoek?

Een kijkje in mijn kidsproof handtas

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Een kijkje in mijn kidsproof handtas

Ik zit al jaren in de luiers… om precies te zijn al 5,5 jaar. Vijf. En. Een. Half. Jaar. De tijd is (hopelijk!) bijna aangebroken dat ik de Pampes voorgoed vaarwel kan zeggen. Jaren heb ik ze met liefde gebruikt maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Voordat het zover is gebruik ik Pampers nog met veel liefde. Al jaren is dit ons trouwe merk. Ik probeerde heel veel andere merken maar ik kwam steeds terug bij Pampers. Het was liefde op het eerste gezicht! En bij je grote liefde blijf je meestal plakken…

Van billendoekjes tot snoetenpoetsers

Ik ben fan van Pampers en ook van de babydoekjes van Pampers. Het verschonen van mijn peuter is niet mijn meest intieme moment. Na vijf-en-een-half jaar ben ik er wel eens klaar mee. Uiteraard doe ik het nog steeds met liefde maar dan ook graag met de juiste materialen. De Pampers Sensitve babydoekjes mogen dan ook niet ontbreken.

Ik bezweek wel eens voor een B-merk maar dit was geen succes. Daar sta je dan de billen van je kind omhoog te houden en met één hand proberen een pak luierdoekjes open te maken. Dat gaat dus voor geen meter en als het dan gelukt is dan trek je de babydoekjes met vijftig tegelijk uit het pak. Herkenbaar? Frustratie ten top! Met de babydoekjes van van Pampers heb ik dat absoluut niet. Die komen netjes één voor één uit het pak. Zoals het hoort!

De billendoekjes gebruik ik voor veel meer doeleinden: van snoetenpoetsers tot vaatdoekjes om de tafel mee schoon te poetsen. Ik heb ze altijd bij de hand. Ik ga de deur niet uit zonder babydoekjes. Vieze plakhandjes zijn ook binnen no-time schoon. En mijn kinderen houden niet van plakhanden dus de babydoekjes zijn een uitkomst. Op vakantie, een dagje weg of gewoon in huis; de babydoekjes zijn altijd in onze buurt.

Bekentenis: Mama is er niet alleen verslaafd aan, mijn kinderen kunnen ook niet zonder. Meerdere malen per dagen roepen ze: “MAMAMAAAAAAA, waar zijn de natte doekjes?”

Mamaproof

De Pampers Sensitive babydoekjes zijn ontworpen voor de gevoelige huid. Ze zijn mild dus dat is fijn om de huid mee te reinigen. Niet alleen de billen maar ook snoeten en handen. Ik vind dat wel heel fijn want af en toe heb je van die luiers… laat ik daar maar niet over uitwijken. Het is fijn om te weten dat de Pampers Sensitive babydoekjes dermatologisch getest zijn, parfumvrij en zacht genoeg voor de huid van mijn kindje.

Het allergrootste voordeel; ze zijn mamaproof! De verpakking is eenvoudig te openen door het kunststof deksel en hierdoor drogen de babydoekjes ook niet uit. Driemaal HOERA voor de Pampers Sensitive babydoekjes.

Multifunctioneel

Ik ben heel blij dat ik uit de luiertassen ben. Geen gesleep meer met babyspullen. Mijn eigen tassen kunnen de kast weer uit. De babydoekjes en luiers zal ik nog wel even meeslepen maar ach… als dat het is! Ik ben blij dat een volgende fase is aangebroken. De babydoekjes neem ik nog wel een tijdje mee. Want ook al zijn er al twee uit de luiers, ik kan niet zonder. Ik gebruik ze overal voor. Ze zijn heel handig om te gebruiken als toiletpapier, om handen en snoeten te poetsen of om tafels schoon te maken.

Dit zit er standaard in mijn kidsproof handtas!

Kidsproof handtas van een moeder

Ik wil dolgraag weten wat jouw #pampersexperience is? Laat je reactie achter onder deze post!

Advertorial

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties
 • rika zei

  Wat heb jij een leuke tas!!

  Ik ben geen pampersfan
  Hier lekken de me te snel door ik heb de lidl variant;-)
  Wel ziet de inhoud van mijn tas er ongeveer t zelfde uit 😉

 • Lisa zei

  Haha Het is totaal niet te merken dat hier pampers achter zit! Goede reclame hoor 😉

 • Madelijn zei

  Heel herkenbaar! Ik zweer ook bij de pampers sensitive billendoekjes en de luiers! Nu moet ik nog wel een luiertas meeslepen, met extra kleertjes, snoetenpoeters van zwitsal (die ruiken zo lekker!) fruithapjes enz…enz…

 • Anouk zei

  ik ben zelf ook Pampers fan.
  Maar wat de sensitive billendoekjes betreft ben ik minder enthousiast.
  Onze dochter heeft makkelijk laat van schrale billen.
  Dus aan de sensitive doekjes, maar ze bleef huilen.
  Zelf een keertje geprobeerd en blijkbaar zijn wij overgevoelig. Au!
  Sindsdien gebruiken wij de billendoekjes van Aldi.
  Fijne verpakking, lekker grote doekjes en het belangrijkste: geen huilend kind!

 • Diana zei

  zelf geen pampersfan maar gelukkig kunnen we tegenwoordig kiezen :-)…!! Qua billendoekjes zweer ik bij die van de Lidl en dan met aloe Vera…. De geur…. Heerlijk…!!! De tas is herkenbaar hahaha

 • Miranda zei

  Mijn dochter is inmiddels 9, maar heb met dagjes uit nog steeds snoetenpoetsers in mijn tas zitten. Ideaal!

  Wat een geweldige tas, trouwens. 🙂

  • Linda zei

   Ik vrees dat ik die billendoekjes ook nog wel een aantal jaar mee blijf slepen. Mijn oma van 85 is er ook nog dol op 😉 En thanks, het is een pronkstuk! Zo blij mee 🙂

 • syl zei

  Hier hadden we ook vaak lekkende en snel ruikende luiers met pampers baby dry. Met pampers active fit hebben we geen problemen meer…

 • jose zei

  Je hebt waarschijnlijk de active fit …daar ben ik namelijk vanaf gestapt omdat ze zo stinken hier nog steeds blij met baby dry 😉

 • Tamara zei

  Ik vind de doekjes van pampers wel heel erg fijn. Alleen de luiers lekken hier erg snel door en stinken snel helaas!

 • jacqueline zei

  Dr staat ergens halverwege in dikke letters bollendoekjes
  Maar ik denk dat dat moet zijn billendoekjes….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

 • 2 dagen geleden
 • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

 • 2 dagen geleden
 • 3 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Welke rechten heeft een alleenstaande vader?

 • 2 dagen geleden
 • 3 minuten lezen