Waar ben je naar opzoek?

Een fijne bolide voor je baby en kind + win een kinderwagen

4 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Een fijne bolide voor je baby en kind + win een kinderwagen

Toen ik 22 jaar was werd ik moeder. We kochten een kinderwagen. Nooit eraan gedacht dat deze ook achterin de auto moest passen. Dat paste dus niet. Daar kwamen we achter toen we met baby, autostoeltje en kinderwagen naar opa en oma wilden gaan. Met geen mogelijkheid kregen we het onderstel achterin de auto. Tenzij we alles uit elkaar gingen slopen. Dat leek ons ook niet de bedoeling van een kinderwagen. Dat werd naast een nieuwe bolide voor onze verse baby dus ook een nieuwe bolide voor papa en mama. Meteen maar een station… 

Weet wat je koopt!

Als iemand aan mij vraagt wat een goede kinderwagen is dan is mijn standaard antwoord: “Kijk vooral wat achterin je auto past zodat je niet ook nog eens een nieuwe auto aan moet schaffen.” Natuurlijk heb ik veel meer eisen voor een goede kinderwagen maar dit is wel het belangrijkste punt. Daarnaast vind ik het belangrijk dat hij betaalbaar én degelijk is. Ik zou altijd voor een kinderwagen gaan die je voor zowel het mannelijke als het vrouwelijke geslacht kunt gebruiken. Maar dat is ieder zijn keus!

Hippe 90’s wagen

Al heel wat kinderwagens en buggy’s heb ik voorbij zien komen en getest maar nog nooit had ik gehoord van het merk ABC Design. Na enige research kwam ik een foto tegen uit 1993 waarvan de beertjes mij wel heel bekend voorkomen. Deze heb ik in een grijs verleden wel voorbij zien komen. Volgens mij heeft mijn zusje nog in zo’n wagen gezeten en was dit hartstikke hip in de 90’s.

ABC design vroeger

ABC Design is een Duits bedrijf wat opgericht is in 1989. Ze bestaan al 25 jaar en het Duiste bedrijf produceert hoogwaardige kinderproducten met een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Ze zeggen goede kwaliteit te bieden tegen een eerlijke prijs. Vandaag de dag zijn ze marktleider in het segment van combikinderwagens. Bij ABC Design hechten ze veel waarde aan het onderwerpen als veiligheid en kwaliteit. Alle producten worden streng getest volgens de kwaliteitseisen en worden gekenmerkt door robuustheid en duurzaamheid. Iets wat ik heel belangrijk vind aan een kinderwagen!

Mama Plus kinderwagen

De MAMBA Plus getest voor jou: wat vindt Love2BeMama ervan?

Ik was ook aangenaam verrast toen ik deze kinderwagen in mijn bezit kreeg. Een prachtige bolide voor baby’s! Maar deze kinderwagen denkt ook aan papa’s en mama’s. Hij is super handzaam en makkelijk te besturen. Dat vind ik echt een groot pluspunt. Onze kinderwagen bleef heel vaak steken en dat is echt irritant. De MAMBA Plus heeft een nieuw ontwikkeld blokkeersysteem die je makkelijk vast kunt zetten. De wielen kun je laten zwenken of vast laten zetten. Dit kun je heel makkelijk bedienen met je voeten.

Uiteraard heeft de man des huizes ook een proefrondje gelopen met de kinderwagen. Hij is helemaal weg van de ingebouwde vering die van drie standen is voorzien. De kinderwagen reageert snel en eenvoudig op verschillende bodemgesteldheden. Met als resultaat: een maximale comfort voor je baby.

De reiswieg is heel compact op te vouwen. Je kunt hem namelijk zo plat mogelijk maken. En dat is heel fijn want zo neemt hij weinig ruimte in beslag.

Overige pluspunten:

 • Bescherming tegen de zon met een kap die luchtdoorlatend is.
 • De kap beschermt niet alleen tegen de zon maar kan ook tegen een regenbuitje.
 • De verstelbare rugleuning is ideaal voor als het middagslaapje erg ongelegen komt.
 • Het zitje is naar voren en naar achteren te plaatsen.
 • De kinderwagen past zelfs in de allerkleinste auto. Je kunt hem compact samenvouwen en de wielen van de kinderwagen verwijder je met één klik.
 • De handrem die aan het stuur zit vind ik ook super makkelijk.

Kortom: ik kan je de MAMBA Plus van ABC Design van harte aanbevelen.

>> Voor meer informatie verwijs ik je door naar de uitgebreide website van ABC Design. Hier vind je ook de verkooppunten. 

De Mamba Plus kinderwagen getest voor jou

Ben jij net zwanger? Doe dan mee met deze winactie!

Win de vernieuwde MAMBA Plus van 2016

Ben jij ook enthousiast geworden over deze kinderwagen, ben je in verwachting en nog op zoek naar een kinderwagen? Doe dan mee met de winactie.

Wij hebben voor jou een gloednieuwe ABC MAMBA Plus kinderwagen gereserveerd. Deze komt namelijk pas in januari 2016 uit. Met een beetje geluk ben jij een van de eerste moeders in Nederland die met dit model rond mag lopen. Ben jij de gelukkige winnaar dan mag je de kleur medio 2016 uitzoeken op basis van beschikbaarheid. Wie weet ben jij de gelukkige winnaar van de zeer complete en degelijke MAMBA Plus!

Wat moet je doen?

 • Deel dit bericht op Facebook op je pagina.
 • Tag in ieder geval twee (zwangere) moeders in dat bericht.
 • Reageer onderaan deze blog in de comments en laat weten waarom jij deze kinderwagen wil winnen.

Voorwaarde:

Je bent zwanger en in 2016 uitgerekend!

Deze winactie loopt af op 22 november 2015. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en mag de kinderwagen in januari 2016 in ontvangst nemen.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties
 • Maaike zei

  Spannend….

 • Tamara zei

  ben zelf al moeder, mag ik ook meedoen voor facebookloze vriendin?

 • Dana zei

  Wat een mooie kinderwagen is deze ABC MAMBA Plus kinderwagen
  Mijn gezin en ik zouden hem heel graag uit willen testen voor jullie !

  Het merk ken ik nog niet echt, maar het hele design spreekt me aan en alles wat ik kan lezen op https://www.love2bemama.com/ en http://www.abc-design.de/nl/producten/plus-serie/mamba-plus.html
  Hij ziet er niet alleen mooi uit, maar ook stevig op de grond.
  De bescherming tegen de zon en regen. De Verstelbare rugleuning voor middagslaapjes en hij moet zeker weten in onze auto passen!
  Onze vorige paste ook niet in de auto. Proppen proppen, slaan, schoppen…tot dat de autoklep dicht ging haha.
  Met een handrem aan het stuur, kun je nooit uitglijden met je voet in de sneeuw of op het ijs haha.

  Mocht ik hem mogen winnen, dan is het mijn bedoeling om veel te wandelen.
  Inclusief onze labrador in huis! Onze vorige wagen trok hij zo om …. Ik zie dat deze
  MAMBA Plus een stuk zwaarder is, dus hij zal wat minder makkelijk omslaan als de hond een ruk geeft.
  Het wordt kouder en kouder en ik ben erg benieuwt wat deze wagen aan kan per terrein.
  Ik zal een spectaculair en gedetailleerde review schrijven, mocht dat gewild zijn!
  Ook ben ik enorm benieuwt wat het mannelijk geslacht van deze wagen vind ! We hebben momenteel een knalroze buggy en ik heb zo een vaag vermoeden dat het door de kleur komt dat ik hem altijd mag duwen haha!
  Ik ben enorm benieuwt naar deze wagen!

  Onze prinses meld zich net nog in 2015 of in 2016 ! Dus het spant erom, wilt ze deze mooie troon of komt ze al eerder? haha
  Onze eerste meid bleef lekker zitten, die vond het wel goed daar binnen en haar hebben ze letterlijk eruit getrokken .
  Dus ik verwacht dat deze meid ook blijft zitten.
  En mocht ze eerder komen, tot die tijd hebben we natuurlijk nog een andere (nee niet zo leuk als deze) oplossing.
  Maar wij gaan duimen voor deze super waanzinnig mooie prijs waar we heeeel gelukkig mee zouden zijn!
  Liefs Dana.

 • Astrid zei

  Ja ik wil!!! We moeten nog wel even wachten, want de kleine dient zich pas eind mei 2016 aan, maar je kunt je spullen nooit te vroeg in huis hebben toch?? 😀 Alles gedaan, en nu maar duimen en afwachten (whaah wat duurt eind november nog lang!! Lijk wel een kind dat op Sinterklaas wacht :p )

 • ann zei

  Geweldig om dit te winnen jammer dat ik geen twee andere zwangere dames in mijn vriendenkring heb.
  dus niet voor mij……

 • Barbara zei

  Op facebook heet ik Lovely Brunette.
  Ik heb het bericht gedeeld, geliked, 2 vrouwen getagd die ook zwanger zijn (op facebook) en hierbij mijn reactie op deze winactie. En ik ben 16 weken zwanger en uitgerekend begin April 2016.

  Deze kinderwagen heeft de punten die ik belangrijk vind aan een kinderwagen: makkelijk in de auto, handzaam en voor vrouwen en mannen ideaal. Daarnaast is het ook een plaatje om te zien zeg! Daarom zou ik dolgraag met onze 2e kindje hierin rondwandelen.

  Nu draaien de duimen!!!

 • Jessica van Ettinger zei

  Ik zou deze mooie kinderwagen heel graag willen winnen voor mijn broer & lieve schoonzus die in januari hun eerste kindje verwachten!
  Mijn schoonzus is Vietnamese & laat binnenkort alles achter om bij ons in Nederland te komen wonen! Ik ben supertrots op haar & zie haar al helemaal met deze wagen door de Nederlandse straten lopen met mijn ongetwijfeld prachtige kleine neefje er in! ❤️

 • Kimberley zei

  Ik doe graag mee. Ik ben nu 14 weken zwanger en in april 2016 uitgerekend. Op Facebook zal ik snel even wat dames taggen 🙂

 • Evelien zei

  Halverwege januari verwacht ik mijn eerste kindje. Wat kijken we er naar uit samen, en wat moeten we veel aanschaffen voor ons liefdeskindje. We hebben een Volkswagen Polo en ik ben nu al bang dat daar heel moeilijk een kinderwagen in zal passen. En dan zie je ineens deze wagen voorbij komen.
  Wat een uitkomst! Ik wist helemaal niet dat reiswiegjes ook konden inklappen, hihihi.
  Ook wel heel leuk om met een vrij unieke wagen te mogen paraderen en weten dat er nog niet zoveel van zijn.

 • Mandy zei

  wauww deze zal echt geweldig zijn,nu al verliefd op deze prachtige kinderwagen!
  Ben na een tweeling vn bijna 5 in november nu in verwachting van ons 3e wondertje die begin Mei 2016 verwacht gaat worden! dus komt deze heeeeeel goed van pas hier dalijk!! Duimen maar dus,zou echt top zijn!! ❤️❤️

 • Yasemin zei

  Ik ben zwanger van mijn eerste kind en ik ben 10 februari uitgerekend. Ik zit met het verhuizing met mijn vriend en we hebben veel meubels gekocht. We zijn nog niet toe gekomen aan het kopen van babyspullen. Daar hebben we heel weinig geld voor, dat komt door de verhuizing. Nog minder dan 4 maandjes en de baby komt eraan! Het zal super zijn als ik een handje word geholpen door een prachtige kinderwagen te winnen, alles zit erop en eraan en je kunt het paar jaar lang gebruiken, dat is precies wat ik graag wil! Hij is ook nog eens makkelijk te gebruiken. Mijn wens is om bijvoorbeeld met deze prachtige kinderwagen samen met mijn vriend en onze baby lekker wandelingetjes kunnen maken! Ik heb de post gedeeld en 2 zwangere vriendinnen getagd. Fingers Crossed!

 • Mandy zei

  Wat lijkt mij dit een fantastische, comfortabele en handzame kinderwagen! Wij verwachten ons eerste kindje 8 maart 2016 en wat is er nu fijner dan heerlijk relaxed met je kleintje op stap te kunnen gaan zonder dat je je als ouders zijnde moet ergeren aan hoe je een kinderwagen in de auto krijgt?? Het is natuurlijk nog mooier dat deze kinderwagen ook nog eens te winnen valt! Bij deze dan ook graag gedeeld en geliked. Nu nog heel hard duimen 😉

 • Hanneke zei

  Uitgerekend in mei

 • Anna zei

  Zwanger van derde kindje, uitgerekend begin april (goeie grap toch ;-)). Ben heel benieuwd hoe het zou zijn om met nieuwe kinderwagen rond te wandelen! Mijn kinderwagen is 17 jaar oud, bij de eerste gekregen van een collega. Zou het een wereld van verschil zijn?

 • Sarswahtie (aishu) zei

  Deze kinderwagen zou super goed van pas komen. Inmiddels zwanger van de tweede en 9 januari 2016 uitgerekend. De kinderwagen die wij nu hebben is helemaal op, deze was van m’n schoonzus gebruikt door haar twee kids en daarna mijn zoontje. Dus ik zou super happy ermee zijn x

 • Katja gosma zei

  Ik zou deze wagen aan een vriendin van mij geven waarvan ik weet dat ze deze heel erg goed zou kunnen gebruiken voor haar baby die in april zijn/haar neusje moet komen laten zien

 • Jessie vd Weijer zei

  Omdat onze Mutsy transporter dwarsdoor is gegaan met ons r 4 weken oude ventje erin.. Kon hem nog net opvangen.. We besloten niet on weer een peperdure kinderwagen aan te schaffen omdat we 2 kinderen wel genoeg vinden en dus hebben we een draagdoek aan geschaft.. Leuk maar mis wel de wandeling met een wagen! En das voor de opa’s en oma’s ook makkelijker straks als ze oppassen, die zie ik niet zo snel met een draagdoek lopen

 • Maaike zei

  Leuke actie! Ik doe heel graag mee voor m’n zoontje die in januari geboren wordt!

 • Monika zei

  Hey!
  Wat een mooie en luxe kinderwagen!
  Wij zijn in februari uitgerekend van ons 2e kindje. We hebben vorige keer een hele fijne wagen gehad. Alleen jammer dat we toen toch voor een ‘goedkope’ versie gegaan zijn waardoor hij nu al echt wel aan het verslijten is.
  Het zou gewoon super zijn om te mogen winnen, naast dat we al gewonnen hebben natuurlijk met een 2e zwangerschap die heel goed gaat!

  Liefs

 • Charlotte kneepkens zei

  Ik ben zwanger van ons tweede kindje. Hij/zij wordt verwacht in maart 2016. Eigenlijk heb ik behoorlijk spijt van de keuze voor de eerste kinderwagen maar niet echt het budget om weer een nieuwe aan te schaffen. Deze winactie zou een mooie uitkomst kunnen zijn!

 • Chellie zei

  Ik doe dolgraag mee!! Uitgerekend op 4/2/2016 🙂

  Wij zijn zwanger van ons 3de kindje.
  Een echt wondertje, er was ons altijd gezegd niet op eigen kracht zwanger te kunnen raken en hebben daarvoor altijd “begeleiding” gehad.
  En na ons 2de dochtertje waren we “compleet” Alles aan babyuitzet was roze en ging beetje bij beetje het huis uit. Maar ruim 3 jaar later werden we blij verrast met een zwangerschap, we dachten leuk nog een dochtertje maar met 16 weken liepen we stomverbaasd de deur bij Jan Koning uit: we krijgen een zoon!!! En nu zou deze stoere en super handige kinderwagen voor ons echt een uitkomst zijn. Met 3 kids kom je straks ruimte te kort en las dat ie erg compact is en dat we een nieuw kleurtje mogen uitkiezen komt na 2 dames en een mama die dolop de kleur roze was erg goed van pas!!!! Ik ga zooo hard duimen en hopen. Succes met alle inzendingen, liefs Chellie.

 • Bianca klok zei

  15 april 2016 ben ik uitgerekend van ons 1e kindje dit zou super zijn om te winnen ook omdat we niet zo’n grote auto hebben. Ik duim 🙂

 • Heleen zei

  Dit is een geweldige actie, ik ben zwanger van de tweede een jongen deze keer dus zo’n stoere blauwe kinderwagen zou wel heel leuk zijn en dan kan onze oude bij opa en oma blijven staan dat scheelt een hoop gesjouw. Ik ben op 2 maart uitgerekend dus dan is de wagen nog ruim op tijd voor de eerste wandeling

 • Anne zei

  Omdat een goede kinderwagen zo belangrijk is maar ook zo duur en wij nu 2x “opgelicht” zijn met een 2e hands kinderwagen en dus graag een nieuwe willen

 • Manon zei

  Het lijkt me geweldig deze nieuwe kinderwagen te winnen !
  We hebben eigenslijk alles 2 e hands omdat we nieuw niet kunnen Permitteren , we hebben nu dus ook een oude kinderwagen die nogal lastig is in te klappen enz . maar dit zou de unieke kans zijn om een geweldige super mooie kinderwagen te winnen voor onze baby boy die in maart 2016 word verwacht ! ik ga heel hard duimen ! En hopen op een keer geluk !

 • Kelly Mooij-Schoonus zei

  Wat een super leuke winacties heb je toch altijd!! Dit keer is hij me echt op het lijf geschreven!

  Momenteel zwanger van de tweede en uitgerekend op 14-02-2016!!

  Bij de eerste een (dachten we) goede kinderwagen gekocht bij een babyzaak die failliet was en moesten dus snel een keuze maken. Helaas met de mankementen niet terug kunnen gaan, omdat de zaak dus niet meer bestaat. Ook de fabrikant ‘kan niet helpen’ omdat de zaak niet de juiste papiertjes heeft meegegeven.. Erg jammer dus en dan moet je het helaas doen met wat je hebt!

  Bijkomend nadeel 2; zoals jij ook beschrijft, niet geprobeerd of die in de auto paste! En dat paste hij dus niet. Andere auto aangeschaft, blijkt die een mankement in het motorblok te hebben en word Total Loss verklaart.. Hoeveel pech kun je hebben.. Weer geld bij moeten leggen voor een andere auto (waarin deze nèt past), maar je begrijpt zelf ook, een nieuwe kinderwagen zat er dus echt niet in!

  Wie weet hoef ik me daar geen zorgen meer over te maken met een super coole nieuwe wagen die met gemak in de auto past èn veilig is voor de kleine spruit!

  Ik heb de actie geliked, gedeeld en 2 zwangeren getagd!

  Nu maar duimen!

 • Sjenette zei

  Ik zou deze graag willen winnen,zodat we ons tweede wondertje met deze wagen kunnen vervoeren en idd niet meer staan te klooien bij de kofferbak. Vooral met op vakantie gaan is dit een immens probleem….haha.

 • laura koning zei

  Deze kinderwagen zou ons heel goed van pas komen we hadden een kinderwagen maar is een pennetje kapot en kunne we niet meer bij bestellen omdat hij te “oud” is.

  ik gun ons kleintje de mooiste en nieuwste kinderwagen
  Ik ben op 1 april uitgeteld (en nee het is geen grap)

  groetjes laura

 • Sanne zei

  Oh wat lijkt me dat een fijne kinderwagen. Eind december uitgerekend maar kan dus ook begin januari bevallen.

 • jenny van dijk zei

  Omdat ons kleintje hier heerlijk in kan liggen en zitten. Kunnen papa en mama heerlijk genieten van het weer en als gezinnetje bij elkaar.

 • Princesa zei

  Ooo wat een super actie zeg!!! ik zou deze dol graag willen winnen ik ben 4 januari 2016 uitgerekend van mijn derde kindje. Mijn oude wagen is eigenlijk zo goed als op en dit zou mij echt heeel goed uitkomen!!!

  Fingers crossed en op hoop van zegen zie ik mijzelf wel achter dit prachtig exemplaar lopen!!!!

 • Jippie ! Na bijna twee jaar ‘oefenen’ en wachten ben ik zwanger van ons tweede kindje. Bij ons eerste kindje een ‘jaren ’90 koopje’ via Marktplaats aangeschaft. De afgelopen drie jaar deze wagen helemaal ‘opgereden’. Deze ijdele mama zou het liefst bij kindje twee iets hipper voor de dag komen. *fingers crossed* Natuurlijk ook drie vriendinnen getagd die ik net zo goed deze mooie wagen gun.

 • Wiesje zei

  Gaaf! 26 april uitgerekend en dit zou super zijn. Beetje jammer dat ik geen 3 zwangeren ken….

 • Hanane Bennasser zei

  Wauw! Dolgraag! Ben zwanger van m’n tweede zoontje en nog op zoek naar de perfecte wagen!! Ik ben 25 januari uitgerekend dus dit zou ge-wel-dig uitkomen!!! Hij ziet er super uit! Zie mezelf al lange wandelingen maken hiermee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

 • 4 maanden geleden
 • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

 • 5 maanden geleden
 • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Half jaar Curacao: dit moet je weten!

 • 5 maanden geleden
 • 12 minuten lezen