Waar ben je naar opzoek?

Een arm missen, zwanger zijn en blijven surfen

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Een arm missen, zwanger zijn en blijven surfen

Bethany Hamilton heet ze; de surfende vrouw met maar één arm. Deze verloor ze toen ze 13 jaar oud was door een aanval van een tijgerhaai. Het heeft haar er niet van weerhouden om gewoon door te surfen. Sterker nog: ze is nu 6 maanden zwanger en surft nog net zoveel. Een zwangerschap is voor haar geen reden om niet meer te surfen.

Hap, slik, weg!

Ik moet er niet aan denken om aangevallen te worden door een haai en vervolgens een lichaamsdeel te verliezen. Het overkwam Bethany. Ze werd tijdens het surfen aangevallen door een haai van 4,5 meter. Gelukkig overleefde ze de aanval maar haar arm was ze kwijt. Alsof er niks gebeurd was stapte ze weer op de surfplank en werd ze Amerikaans sufkampioen.

Surfgirl en zwanger

Zo’n 12 jaar na het ongeluk is ze zwanger. Bethany en haar man Adam Dirks verwachten een jongetje. Ze is nu 6 maanden zwanger, nog 3 maanden te gaan! Ze doet het maar even: een arm missen, zwanger zijn en blijven surfen. Hamilton wil het liefst zo lang mogelijk op de surfplank blijven staan. Als de kleine er straks is zal hij haar niet lang aan wal kunnen houden. Ze heeft de vrijheid nodig om te kunnen surfen.

 Bron: Mirror – Credits afbeelding: Instagram @bethanyhamilton

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Postnatale depressie

Postnatale depressie herkennen en hulp zoeken

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Kids & Media

Educatieve spelletjes iPad tip: De Osmo Genius kit

  • 6 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over opvoeding en ontwikkeling

ADHD kind: medicatie of natuurlijke oplossing?

  • 2 weken geleden
  • 4 minuten lezen